Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Συναγερμός για επιδημία βουβωνικής πανώλης σε Ρωσία και ΜογγολίαΣυναγερμός έχει σημάνει στην Μογγολία αλλά και στην Ρωσία μετά τον θάνατο ζευγαριού από βουβωνική πανώλη. Συνολικά 158 άτομα ήρθαν σε άμεση ή έμμεση επαφή μαζί τους και όλοι έχουν μπει σε καραντίνα επ' αόριστον!

Όπλα μέσα στα σχολεία θα μπορούν να έχουν οι καθηγητές στη ΦλόρινταΤο κοινοβούλιο της πολιτείας της Φλόριντα ενέκρινε την Τετάρτη νομοθεσία που επιτρέπει στους καθηγητές να φέρουν όπλα μέσα στις σχολικές αίθουσες, ένα ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο μέτρο η αποτελεσματικότητα του οποίου μένει να αποδειχθεί.

Ακολουθία της Αναστάσεως στη Λουσάκα της Ζάμπια

Στον περικαλλή Ιερό Ναό του Αγίου Αλεξάνδρου στη Λουσάκα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου το "Χριστός Ανέστη" ακούστηκε από την εξέδρα στημένη στον αυλόγυρο του Ναού παρουσία πιστών κάθε ηλικίας.
Στην Ακολουθία της Αναστάσεως ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζαμπιας κ. Ιωάννης.


Αυστραλία: Εταιρεία απαγορεύει την εργασία τις Τετάρτες αλλά τις πληρώνει !Τις Τετάρτες, ενώ πολλοί άνθρωποι ανά τον κόσμο μετρούν αντίστροφα για το Σαββατοκύριακο, κάποιοι εργαζόμενοι στην Αυστραλία απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης, μακριά από το χώρο εργασίας τους.

Προσοχή: Επικίνδυνες παραλίες στην ΙσπανίαΧιλιάδες τουρίστες που σκοπεύουν να επισκεφθούν τις παρακάτω παραλίες θα πρέπει να ακυρώσουν τα σχέδιά τους, καθώς οι Αρχές της Ισπανίας έχουν απαγορεύσει το μπάνιο!

Eίστε 18 χρονών; Tαξιδέψετε δωρεάν σε όλη την ΕυρώπηΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε σήμερα μια νέα πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για ταξιδιωτικές κάρτες στο πλαίσιο του προγράμματος DiscoverEU.

Ξέπλυμα χρήματος μέσω ΜΚΟ στην Ελλάδα – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο«Ξέφραγο αμπέλι» θεωρούν τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) στην Ελλάδα οι διεθνές Αρχές που είναι επιφορτισμένες με τον έλεγχο του ξεπλύματος χρήματος, κάτι που έχει ήδη επικοινωνηθεί αρμοδίως στην ελληνική κυβέρνηση.

Έβγαζαν selfie και δεν είδαν το τρένοΑκόμη μια τραγωδία συγκλονίζει την Ινδία. Τρεις έφηβοι σκοτώθηκαν όταν στην προσπάθειά τους να βγάλουν selfie παρασύρθηκαν από τρένο.

Η Ινδία είναι η χώρα όπου καταγράφονται οι περισσότεροι θάνατοι εξαιτίας των selfies. Οι τρεις έφηβοι έχασαν τη ζωή τους όταν το τρένο τους παρέσυρε ενώ τραβούσαν τις φωτογραφίες πάνω σε σιδηροδρομικές γραμμές.

Οι Θερμοπύλες στην....Ιρλανδία


"Εξερευνώντας τα μυστικά της κοιλάδας του Ζούλα"

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Ελληνικής Κοινότητας Ιρλανδίας

Η οργανωτική επιτροπή του έργου ‘Finding Zula’s Hollow’, της Εκκλησίας της Μοραβίας στο Kilwarlin, με χαρά καλούν τα μέλη και τους φίλους της κοινότητάς μας στην επίσημη παρουσίαση