Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι η γερμανική οικονομία μπαίνει σε τροχιά ύφεσηςΕδώ και χρόνια η Γερμανία διεκδίκησε να είναι η ατμομηχανή της ευρωπαϊκής οικονομίας. Άλλωστε, σε όλη την προηγούμενη περίοδο ήταν η διατήρηση υψηλών ρυθμών ανάπτυξης στη γερμανική οικονομία που αντιστάθμισε τις τάσεις επιβράδυνσης που χαρακτήρισαν άλλες ευρωπαϊκές οικονομίες.

Δικαιολογημένες οι ελληνικές απαιτήσεις» λένε Γερμανοί πολιτικοίΟ συμπρόεδρος της γερμανικής aριστεράς (Die Linke), θεωρεί την Γερμανία υπεύθυνη για «τα εγκλήματα που διέπραξε η Βέρμαχτ» και καλεί την γερμανική κυβέρνηση σε διάλογο.

Καλιφόρνια: 7χρονη έπαθε αλλεργικό σοκ από οδοντόκρεμα και πέθανεΜέσα από τα χέρια της έχασε την 7χρονη κόρη της Denise Saldate η Monique Altamirano από την Καλιφόρνια, και με αφορμή τη δική της τραγωδία προειδοποιεί άλλους γονείς να μην ξεχνούν να διαβάζουν τις ετικέτες με τα συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιούν τα παιδιά τους.

Το άτυχο κορίτσι εμφάνισε αλλεργική αντίδραση σε ένα συστατικό οδοντόκρεμας.

Το «μπλε δάσος» του Βελγίου

Η καμπανούλα είναι ένα από τα πιο όμορφα αγριολούλουδα της Ευρώπης και το λεγόμενο «μπλε δάσος» του Βελγίου, το αποδεικνύει. Τριάντα μόλις λεπτά μακριά από τις Βρυξέλλες, το Hallerbos μεταμορφώνεται κάθε άνοιξη σε έναν… πίνακα ζωγραφικής, όπου κυριαρχούν οι αποχρώσεις του μωβ και του μπλε.


ΦΩΤΟ REUTERS

Η αστροναύτης της NASA Κριστίνα Κοχ θα σπάσει το γυναικείο παγκόσμιο ρεκόρΗ αστροναύτης Κριστίνα Κοχ της αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA) θα σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ συνεχόμενης παραμονής μιας γυναίκας στο διάστημα. Η NASA ανακοίνωσε ότι η Κοχ θα παρατείνει την παραμονή της στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) έως τον Φεβρουάριο του 2020, πράγμα που θα της επιτρέψει να καταρρίψει το ρεκόρ των 288 ημερών της Πέγκι Γουίτσον, η οποία το κατέχει από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ιταλία: Γέννησε δίδυμα με... δύο μήνες διαφορά!Σπάνια υπόθεση γέννησης διδύμων στη βόρεια Ιταλία... Το πρώτο αγοράκι γεννήθηκε τον Δεκέμβριο και το δεύτερο τον Φεβρουάριο…

Μια 40χρονη Ιταλίδα έφερε στον κόσμο, αρχικά, τον ένα της γιο, τον Αλεσάντρο, που γεννήθηκε την 24η Δεκεμβρίου, και μετά από δύο μήνες, στις 22 Φεβρουαρίου, τον Αντρέα.