Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Λονδίνο: Η πρώτη τρισδιάστατη διάβαση πεζώνΣε έναν δρόμο στο βορειοδυτικό Λονδίνο, συνεργεία του δήμου έβαψαν την πρώτη τρισδιάστατη διάβαση πεζών του Ηνωμένου Βασιλείου, σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η ασφάλεια των διαβατών.
Στόχος, η διάβαση πεζών να είναι περισσότερο ορατή από τους αυτοκινητιστές ώστε να μειώνουν ταχύτητα πλησιάζοντάς την.

Ο Έλληνας Αστροφυσικός πίσω από την πρώτη ιστορική φωτογραφία μαύρης τρύπαςΈνας Έλληνας επιστήμονας της διασποράς, ο Δημήτρης Ψάλτης, καθηγητής Αστρονομίας και Φυσικής του Πανεπιστημίου της Αριζόνας, διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στο νέο μεγάλο Τηλεσκόπιο Ορίζοντα Γεγονότων (Event Horizon Telescope-EHT), που πήρε την πρώτη εικόνα από μια μαύρη τρύπα.

Το Ελ. Βενιζέλος ξεπέρασε αεροδρόμια του Βελγίου, της Δανίας, της Γερμανίας, της ΝορβηγίαςΤην πρώτη θέση στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των +20 εκατ. επιβατών στο «Routes Europe 2019», με τις ψήφους των αεροπορικών εταιρειών, κέρδισε το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Έκανε τον κουφό για 62 χρόνια για να μην ακούει την γκρίνια της γυναίκας του!Ίσως η ιστορία τους να γινόταν η καλύτερη σειρά του netfilx και εδώ που τα λέμε καλό θα ήταν να το σκεφτούν κάποιοι παραγωγοί.

Ένας άνδρας από Κονέκτικατ προσποιείτο ότι είναι κουφός, επί 62 συναπτά χρόνια, για να μην ακούει τη σύζυγό του και την γκρίνια της. Το ζευγάρι, τώρα, είναι στα δικαστήρια για να πάρει διαζύγιο.

Ινδία: Ελέγχεται για απάτη Έλληνας επιχειρηματίας και γνωστός τηλεπαρουσιαστήςΠεριπέτειες με τις αρχές της Ινδίας φέρεται να έχει γνωστός πρώην επιχειρηματίας και νυν τηλεπαρουσιαστής καθώς ελέγχεται εάν η εταιρεία που είχε δημιουργήσει στην ασιατική χώρα ήταν “πυραμίδα”.

Ανοίγει το πρώτο ελληνικό υποβρύχιο μουσείο στην Αλόννησο!Σκεφτείτε ένα μουσείο που θα φέρνει τους επισκέπτες του κατευθείαν σε επαφή με τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του ελληνικού βυθού!

Η Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων παρουσίασε σε μια διημερίδα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας ένα φιλόδοξο σχέδιο προκειμένου να αξιοποιηθεί σαν μουσείο ο υποθαλάσσιος χώρος γύρω από την Αλόννησο, με επίκεντρο το διάσημο ναυάγιο της Περιστέρας, στο οποίο έχει βρεθεί το μεγαλύτερο εμπορικό πλοίο της κλασικής περιόδου μέχρι σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα: https://bit.ly/2uY84XQ