Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Οι πρώτοι υποψήφιοι των Ελλήνων Ριζοσπαστών για τις ΕυρωεκλογέςΟι Έλληνες Ριζοσπάστες ανακοινώνουν την πρώτη δωδεκάδα υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Οι υποψήφιοι προέρχονται από τον «πραγματικό κόσμο» και είναι νέοι και έμπειροι άνθρωποι που θεωρούν την πολιτική πεδίο ευθύνης και προσφοράς.

Εκλογές στις 13 Μαΐου στην Ελληνική Κοινότητα ΛιέγηςΟι Έλληνες της περιοχής της Λιέγης πρέπει να πορευτούν μαζί και να υπάρχει πνεύμα συνεισφοράς προς την Ε.Κ.Λ.Π. προκειμένου να υπάρξουν αποτελέσματα, μακριά από μικροσυμφέροντα, έχθρες του παρελθόντος, προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτικές σκοπιμότητες.

Ντίνα Νικολάου: Η πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας στο ΠαρίσιΤην Κυριακή 14 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή του ΘΕΜΑ FM 104.6 «Ένας κόσμος Ελλάδα» με την Λίτσα Πισκερά, συναντά την μαγείρισσα Ντίνα Νικολάου.

ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΤΣΕΣΜΕΩς εκπρόσωποι της Aegean Sea Ways , θα ήθελα να ενημερώσουμε ότι ξεκινάμε τις υπηρεσίες την ακτοπλοϊκής σύνδεσης μεταξύ λιμένα Λαυρίου Νομού Αττικής, και λιμένα Τσεσμε της επαρχίας Σμύρνης Τουρκίας. Η έναρξη της ακτοπλοϊκή γραμμής θα ξεκινήσει στης 02 Ιουνίου 2019, συνδέοντας για πρώτη φορά την Ελληνική και την Τουρκική επικράτεια,

Ίδρυση και Θυρανοίξια Ενορίας Αποστόλου Βαρθολομαίου στην Ισλανδία

Με τις ευλογίες της Α. Θ. Παναγιότητος, του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, και με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν η ίδρυση και τα θυρανοίξια της Ενορίας του Αποστόλου Βαρθολομαίου, στο Ρέϊκιαβικ της Ισλανδίας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπα, την Δ´ Κυριακή των Νηστειών, 7 Απριλίου 2019.

Μνήμες Μικράς Ασίας -«Μάγια μ’ έκανες»

Με ιδιαίτερη προσωπική συγκίνηση από τις μνήμες και τις μεταλαμπαδεύσεις των τριών δικών μου ανθρώπων, που επιβίωσαν από την όλη οικογένεια στο Ρεΐζντερε Ερυθραίας –Ιωνίας Μικράς Ασίας των μαρτυρικών γεγονότων του 1922