Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Άγρια δολοφονία Κύπριας μητέρας στη Νότιο Αφρική

Άγρια δολοφονία με θύμα 43χρονη Κύπρια επιχειρηματία, διαπράχθηκε το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου, στη Νότιο Αφρική.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 43χρονη Έλενα Φανουράκη-Πάρπα είχε σταθμεύσει το όχημα της, έξω από το σπίτι της, γύρω στις 18:30 το απόγευμα, στην περιοχή Mpumalanga.

Τέλος τα diesel Euro 4 στη ΣτουτγάρδηΑπό την 1 Απριλίου τέθηκε σε ισχύ το μέτρο της απαγόρευσης των πετρελαιοκίνητων οχημάτων προδιαγραφών Euro 4 στην πρωτεύουσα του ομόσπονδου κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης

Η ελληνική ΔΕΠΑ έγινε ο πρώτος προμηθευτής αερίου της ΒουλγαρίαςΗ βουλγαρική Bulgargaz συνήψε συμφωνία για να αγοράσει 1,5 εκατομμύριο μεγαβατώρες φυσικού αερίου από την ελληνική ΔΕΠΑ -- η πρώτη φορά που η βουλγαρική κρατική εταιρεία αγοράζει αέριο πέραν του μακροπρόθεσμου συμβολαίου της με τη ρωσική Gazprom.

Μπρουνέι: Λιθοβολισμός για gay και μοιχούς, μαστίγιο στις αμβλώσεις!Αψηφώντας τη διεθνή κατακραυγή για την αυστηρή εφαρμογή από σήμερα της σαρία στο Μπρουνέι, που προβλέπει μεταξύ άλλων λιθοβολισμό για τους gay, ο σουλτάνος Χασανάλ Μπολκιάχ επιχειρεί να ενισχύσει την εικόνα του στα μάτια των μουσουλμάνων ψηφοφόρων καθώς η οικονομία εμφανίζει σημάδια κόπωσης.

Σαλί Μπερίσα: «Σφαγείο για τους Αλβανούς οι ελληνικές φυλακές!»
Την άμεση παρέμβαση των διεθνών οργανισμών για τα ανθρώπινα δικαιώματα, καθώς και των οργάνων και θεσμών της Ευρωπαϊκής Ενωσης ζητά ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, ο οποίος αποκάλεσε «σφαγείο» της ελληνικές φυλακές για τους Αλβανούς...

Νίκος Φλώρος. Ο γλύπτης που προβάλλει την Ελλάδα σ΄ όλο τον κόσμοΤην Κυριακή 7 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή του ΘΕΜΑ FM 104.6 «Ένας κόσμος Ελλάδα» με την Λίτσα Πισκερά, συναντά τον διεθνώς καταξιωμένο γλύπτη κύριο Νίκο Φλώρο.

ΗΠΑ σε Τουρκία: "Αν πάρετε S-400, φεύγετε από το ΝΑΤΟ"Σαφές τελεσίγραφο έστειλαν οι ΗΠΑ στην Τουρκία, να διαλέξει αν θέλει να μείνει στο ΝΑΤΟ ή να αγοράσει το ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα S-400, ανεβάζοντας στο «κόκκινο» την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο χωρών για αυτό το θέμα.

Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου τοποθετείται στο κέντρο της ΑθήναςΣυνεχίζονται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Όλγας και Αμαλίας, απέναντι από το άγαλμα του Λόρδου Βύρωνα, οι εργασίες για την τοποθέτηση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.