Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019
Η Ελλάδα στο έλεος της μαφίας: Ξέφραγο αμπέλι με συμμορίες
Αποκαλυπτικό παρασκήνιο για την εγκληματικότητα στην Ελλάδα, που δείχνει ότι η χώρα μας είναι «ξέφραγο αμπέλι», δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής.
Στο απίστευτο ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ξεδιπλώνονται όλες οι συμμορίες που δρουν στη χώρα μας, όλες οι… φυλές των κακοποιών, όλη η μαφία από τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Ιταλία, τη Σερβία, την Ιταλία και εσχάτως από την Αυστραλία.
Τραγωδία στην Αιθιοπία: Ελληνας σώθηκε από θαύμα, δεν πρόλαβε την πτήση
Τύχη «βουνό» είχε ένας Έλληνας, ο οποίος επρόκειτο να επιβιβαστεί στην μοιραία πτήση της Ethiopian Airlines, αλλά τελευταία στιγμή αυτό δε συνέβη.
Το αεροσκάφος που κατέπεσε το πρωί της Κυριακής σκοτώνοντας και τους 157 επιβαίνοντες. Ο λόγος για τον κ. Μαυρόπουλο, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και δήλωσε πως δύο ήταν οι λόγοι για τους οποίους δεν μπήκε στην πτήση.
Χρήστος Παυλίδης: Από φοιτητής στην Κοζάνη στο σχεδιαστικό κέντρο της Ferrari
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα «αστέρια» στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που κάθε ημέρα, μέχρι τις 17 Μαρτίου, θα δέχεται δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες. Βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο του μεγαλύτερου motor show στον κόσμο και έχει σήμα το θρυλικό cavalino, που αγαπούν όσοι στον κόσμο μαθαίνουν για τη σπορ αυτοκίνηση.
Τρόμος σε πτήση της Turkish Airlines: Δεκάδες τραυματίες λόγω αναταράξεων
Επεισοδιακή ήταν η πτήση της Turkish Airlines από Κωνσταντινούπολη για Νέα Υόρκη, καθώς δεκάδες άτομα υπέστησαν ελαφρά τραύματα λόγω αναταράξεων .
Το CNN κάνει λόγο για τουλάχιστον 30 τραυματίες ενώ η Dailymail «μιλά» για τουλάχιστον 32, ωστόσο ο ακριβής αριθμός δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι αυτή την ώρα.
Άνοιξε το πρώτο υποβρύχιο ξενοδοχείο του πλανήτη στις Μαλβίδες
Το πρώτο υποβρύχιο ξενοδοχείο του πλανήτη άνοιξε τις πύλες του στις Μαλβίδες και το υπό-το-νερό project ετοιμάζεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις της περιπέτειας και της πολυτέλειας.
Περισσότερο από ένα δωμάτιο ή μια σουίτα (στις Μαλδίβες, άλλωστε η πολυτέλεια είναι δεδομένη), η διώροφη βίλα βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη από 16 πόδια κάτω από τον Ινδικό Ωκεανό. Το όνομά της είναι «Muraka», που σημαίνει «κοράλλι» στην τοπική γλώσσα.
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)