Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Οι γερμανικές Αρχές αγνόησαν καταγγελίες για χιλιάδες τζιχαντιστές που μπήκαν στη χώραΣτο απόγειο της προσφυγικής κρίσης τις χρονιές 2015/2016 εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες έφτασαν στη Γερμανία.


Η Γερμανίδα καγκελάριος διαβεβαίωνε ότι «θα τα καταφέρουμε», αν και οι Αρχές της χώρας δεν ήταν προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουν τόσους πολλούς πρόσφυγες.

Ελληνίδα αρχαιολόγος ίσως πλησιάζει να βρει τον τάφο του Μεγάλου ΑλεξάνδρουΠιο κοντά σε ένα από τα «ιερά δισκοπότηρα» της αρχαιολογίας, τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, πιστεύει πως είναι η Ελληνίδα αρχαιολόγος Καλλιόπη Παπακώστα, η οποία πριν από μετά από πολυετείς έρευνες ανακάλυψε την βασιλική συνοικία της αρχαίας Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο, σύμφωνα με αφιέρωμα του περιοδικού National Geographic.

Η "Βόρεια Μακεδονία" εκθέτει στη Γερμανία "μακεδονικά" κρασιάΤις σκληρές μάχες που πρέπει να δώσει η Ελλάδα για την πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών- ανατρέποντας τα δεδομένα που δημιούργησε η εκκρεμότητα στο θέμα της ονομασίας επί σχεδόν τρεις δεκαετίες- δείχνει το νέο περιστατικό με "πρωταγωνιστή" τη Βόρεια Μακεδονία, μόλις μια ημέρα μετά την ελληνική παρέμβαση στη διεθνή έκθεση τουρισμού στο Βερολίνο.

ΗΠΑ: Σε πόλη του Βερμόντ εξέλεξαν για δήμαρχο μια... κατσίκαΟι κάτοικοι του Φερ Χέιβεν, μιας μικρής πόλης στο Βερμόντ, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, επέλεξαν αυτήν την εβδομάδα για νέο τους δήμαρχο μια κατσίκα.Το όνομα του ζώου, προδιαθέτει για την πολιτική σκηνή και δεν είναι άλλο από… Λίνκολν.

Γερμανίδα δασκάλα… έχει «αλλεργία» στα παιδιά


Για την 38χρονη Βερένε Μπρουσβάιγκερ «τα παιδιά είναι ό,τι χειρότερο για το περιβάλλον» κι έχει γράψει και βιβλίο για αυτό


Δηλώνει ριζοσπαστική φεμινίστρια, είναι δασκάλα, λατρεύει το κόκκινο κραγιόν και τις πέρλες και θεωρεί ότι τα παιδιά είναι το χειρότερο πράγμα για το περιβάλλον.

Αλεξανδρούπολη: Φοιτητής ιατρικής μαχαίρωνε γυναίκες στο δρόμοΦοιτητής Ιατρικής τραυμάτισε με μαχαίρι δύο γυναίκες σε διάστημα λίγων λεπτών στην Αλεξανδρούπολη με σκοπό να τις ληστέψει. Οι αρχές όμως, κατάφεραν να τον εντοπίσουν λίγες ώρες μετά το περιστατικό και τον συνέλαβαν.

Ο Έλληνας γιατρός Γιώργος Βρακάς κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο ΜεταμοσχεύσεωνΠαγκόσμια διάκριση απέσπασε ο Δραμινός Γιώργος Βρακάς, χειρουργός που διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, αποσπώντας το Παγκόσμιο Βραβείο Μεταμοσχεύσεων. Η σχετική τελετή πραγματοποιήθηκε λίγο καιρό πριν, στο Hong Kong, στο πλαίσιο διεθνούς συνεδρίου μεταμοσχεύσεων.