Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Μαρία Κόντη: Μια ήρωας που σώζει ζωές στο ΑιγαίοΗ επικελευστής Μαρία Κόντη, στον Μόλυβο της Λέσβου, είναι η κυβερνήτης του «ιστορικού» σκάφους του Λιμενικού Σώματος ΠΛΣ 602, το σκάφος του ηρωικού μακαρίτη Κυριάκου Παπαδόπουλου. Είναι η μόνη γυναίκα κυβερνήτης σκάφους στα ανατολικά σύνορα.

Ryanair : Νέες πτήσεις προς Κοπεγχάγη ,Μάντσεστερ ,Στοκχόλμη ΝυρεμβέργηΕπτά νέα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς το εξωτερικό περιλαμβάνει το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δρομολογίων της προς/από την Ελλάδα για τη χειμερινή περίοδο 2019 που ανακοίνωσε η εταιρεία.

Μυστήριο με άγνωστο που μοιράζει χρήματα στην Κωνσταντινούπολη

Πέπλο μυστηρίου έχει απλωθεί πάνω από την περιοχή Πέρα της Κωνσταντινούπολης, με τους κατοίκους (στην πλειοψηφία τους σκληρά εργαζόμενοι με χαμηλό εισόδημα) να βρίσκουν φακέλους με χρήματα στις πόρτες τους.

Τρόμος για τον «Τζακ τον Αντεροβγάλτη» στο ΛονδίνοΤρόμος επικρατεί στο Λονδίνο τις τελευταίες μέρες μετά και τα συνεχόμενα περιστατικά επιθέσεων με μαχαίρι στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Aργία στο Βερολίνο η Παγκόσμια Ημέρα της ΓυναίκαςΩς γενική αργία για το κρατίδιο του Βερολίνου - συνεπώς και για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση - καθιερώνεται από φέτος η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Κίνα: 1.500 δολάρια σε όποιον καταγγείλει ΧριστιανόΟι Κινεζικές Αρχές εντείνουν τις ενέργειές τους εναντίον των Χριστιανών. Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει το Κομουνιστικό Κόμμα Κίνας, για την πάταξη του Χριστιανισμού εντάσσεται πλέον και επικήρυξη των Χριστιανών, έναντι αδράς (για τα κινεζικά δεδομένα) αμοιβής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bitter Winter magazine όποιος καταγγείλει έναν Χριστιανό, μια ομάδα πιστών ή έναν μυστικό χώρο λατρείας θα πάρει αμοιβή που μπορεί να φτάσει και μέχρι τα 1500 δολάρια.

Ταϊλανδός υποσχέθηκε 280.000 ευρώ σε όποιον παντρευτεί την κόρη τουΈνας πλούσιος πατέρας στην Ταϊλάνδη υποσχέθηκε να δώσει προίκα 280.000 ευρώ στον άντρα που θα παντρευτεί την κόρη του, διοργανώνοντας τουρνουά για τους υποψηφίους, αλλά τελικά απέρριψε το σχέδιό του γιατί οι διαγωνιζόμενοι ξεπέρασαν τους 10.000.

Μετά τη «Μακεδονία» και η «Βόρεια Κύπρος» στην έκθεση του ΒερολίνουΔεύτερο «φάουλ» για τους διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού που διεξάγεται στο Βερολίνο, καθώς μετά τη «Μακεδονία» που εμφάνισαν στο περίπτερό τους οι Σκοπιανοί, τη σκυτάλη πήραν οι Τούρκοι, οι οποίοι εμφανίστηκαν με περίπτερο του ψευδοκράτους και την ονομασία «Βόρεια Κύπρος».

Ως "Μακεδονία" όχι 'Βόρεια Μακεδονία' τα Σκόπια σε Έκθεση στο Βερολίνο ;Αντιδράσεις προκάλεσε φωτογραφία που αναρτήθηκε σήμερα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την οποία αναπαρήγαγαν στη συνέχεια ελληνικά μέσα ενημέρωσης και η οποία θέλει τη Βόρεια Μακεδονία να αυτοπροβάλλεται στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου χρησιμοποιώντας τον όρο Μακεδονία.

Εγκαίνια έκθεσης του ζωγράφου Γιάννη Νίκου στο ΜόναχοΣτις 14 Μαρτίου εγκαινιάζεται το „Iannis Nikou Painting Center“. Ο Γιάννης Νίκου, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους έλληνες ζωγράφους, θα παρουσιάσει ο ίδιος στο κοινό του Μονάχου τους μαγικούς κόσμους και τις ιδιαιτερότητες του έργου του. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να δουν και το πρώτο χάλκινο γλυπτό του καλλιτέχνη, το οποίο δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ μέχρι τώρα εκτός Ελλάδας.