Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Τσικνοπέμπτη στην ελληνική κοινότητα Sindelfingen Böblingen (ΦΩΤΟ)

"Έβρεξε" δεκάδες ψάρια σε δρόμους της ΜάλταςΔεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι της Μάλτας καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με μια ευχάριστη (μάλλον) έκπληξη εν μέσω ισχυρής βροχόπτωσης.

Γιατί μπορεί οι απόκοσμες εικόνες να θύμιζαν Αποκάλυψη, αλλά ποιος θα μπορούσε να πει “όχι” σε μια τζάμπα ψαριά χωρίς να «πεταχτεί» καν ως το ιχθυοπωλείο;

Καταργούνται η μαμά και ο μπαμπάς στη Γαλλία - Τα παιδιά θα έχουν γονέα 1 και γονέα 2Για να ικανοποιήσει την κοινότητα των ομοφυλοφίλων και να αντιμετωπίσει τον κοινωνικό ρατσισμό, ο γάλλος πρόεδρος και η κυβέρνηση του κατέθεσαν τροπολογία που αλλάζει τα οικογενειακά δεδομένα. Στις αιτήσεις εγγραφής στα σχολεία, αντί για «Ονομα Πατρός» και «Ονομα Μητρός» θα αναγράφεται «Γονέας 1» και «Γονέας 2».

Μαθητική διαδήλωση κατά της κλιματικής αλλαγής στο ΑμβούργοΜαθητική διαδήλωση κατά της κλιματικής αλλαγής πραγματοποιείται σήμερα στο Αμβούργο με τη συμμετοχή της 16χρονης Σουηδέζας ακτιβίστριας Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Η διαδήλωση οργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Κάθε Παρασκευή για το Μέλλον» στις οποίες πρωτοστατεί η 16χρονη Σουηδέζα μαθήτρια κανοντας σχολική απεργία.