Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Λονδίνο: Δεν υπάρχει θέμα «μακεδονικής μειονότητας»Επιστολή στο BBC έστειλε ο Έλληνας πρεσβευτής στο Λονδίνο, Δημήτρης Καραμήτσος-Τζιράς, εκφράζοντας και επισήμως την αντίδραση της Αθήνας για το επίμαχο άρθρο "Greece's Invisible Minority", στο οποίο, μεταξύ άλλων, γίνεται λόγος για «καταπιεσμένη μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα.

Πρίγκιπες βρίσκουν δουλειά σε Έλληνες ανέργουςTην ευκαιρία να μπουν στην αγορά εργασίας ή να βάλουν γερά θεμέλια στο στήσιμο της δικής τους επιχείρησης με τις συμβουλές ενός εξειδικευμένου μέντορα προσφέρουν οι πρίγκιπες του κόσμου σε Έλληνες ανέργους.

Τον Απρίλιο θα λειτουργήσει το νέο αεροδρόμιο της ΚωνσταντινούποληςΟ Ερντογάν θα ήθελε να είναι έτοιμο πριν την μάχη των Δημοτικών Εκλογών τον Μάρτιο, αλλά η κατασκευαστική εταιρεία δεν του κάνει το χατήρι.

Σύμφωνα με την Hurriyet, το "Istanbul Airport" αναμένεται να είναι είναι επιχειρησιακά πλήρως λειτουργικό πριν από την 7η Απρίλιου.

Αίσιο τέλος για την περιπέτεια ελλήνων μαθητών στο ΣτρασβούργοΑίσιο τέλος για την περιπέτεια 32 μαθητών του Λυκείου και των τριών συνοδών καθηγητών τους. Με δαπάνη του υπουργείου Παιδείας θα επιστρέψουν αεροπορικώς την Τρίτη στην Αθήνα οι μαθητές και οι τρεις συνοδοί καθηγητές της Γ΄ Τάξης του 59ου Λυκείου Αθηνών.