Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

To ΒΒC αναφέρεται σε καταπιεσμένη μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα"Με την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, μέσω της οποίας η ΠΓΔΜ μετονομάζεται Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, η Ελλάδα αναγνώρισε σιωπηρά και την ύπαρξη μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας.

Η αστυνομικός Ναντίν Μπέρναϊς κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης ΓερμανίδαςΜια 28χρονη αστυνομικός από την Στουτγάρδη, λάτρης της ποδηλασίας και του fitness training, η Ναντίν Μπέρναϊς στέφθηκε ως Μις Γερμανία 2019, αφού κατάφερε να κερδίσει τις υπόλοιπες φιναλίστ.

Guardian: Πιθανή αναβολή του Brexit έως το 2021Αναβολή έως το 2021 ενδέχεται να λάβει το Brexit σύμφωνα με σχέδιο που επεξεργάζονται ανώτατοι αξιωματούχοι της ΕΕ, την ώρα που αυξάνεται η δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς της Τερέζα Μέι στις διαπραγματεύσεις.

Τους διώξανε από την Ελλάδα και διέπρεψαν στο εξωτερικόΌταν το 2011 ο Νίκος Δρανδάκης εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 40.000 ευρώ προκειμένου να ξεκινήσει τη λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας Taxi Beat, δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα το εγχείρημα αυτό θα εξελισσόταν σε παγκόσμιο success story. Η εταιρεία που γεννήθηκε στην Αθήνα της οικονομικής κρίσης από 4 ανθρώπους, ανήκει πλέον σε μεγάλο πολυεθνικό όμιλο, έχει παρουσία σε 4 χώρες και διαθέτει επενδυτικό πλάνο το οποίο υπερβαίνει το 1 δισ. ευρώ για τα επόμενα 2 χρόνια.