Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Η Ελληνοκαναδή Κατερίνα Ντούσκα εκπρόσωπος της Ελλάδας στη EurovisionΗ Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, μέσω της συμμετοχής της ΕΡΤ, στη φετινή 64η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, η οποία θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ από τις 14 έως και τις 19 Μαΐου 2019.

Ομογενής από την Αυστραλία δώρισε 500.000 δολάρια σε ανήμπορους Έλληνες

Με χαρά και ευγνωμοσύνη χαιρετίστηκε η δωρεά του ομογενή συμπαροίκου, Κώστα Μπερμπάτη που θα ενισχύσει την περίθαλψη τμήματος της ελληνικής κοινωνίας στην Ελλάδα που έχουν ανάγκη.
Μια δωρεά ύψους 500.000 δολαρίων, πραγματοποίησε ο ομογενής Κώστα Μπερμπάτη προς την Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας (The Hellenic Initiative Australia).

Όπως ανέφερε στο Ελληνικό Πρόγραμμα ο κ. Κώστας Μπερμπάτης θα προσφέρει στον οργανισμό 100 χιλιάδες δολάρια κάθε χρόνο.

Η Nissan κατασκευάζει εργοστάσιο στην Αλγερία


Η Nissan υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με έναν ιδιώτη εταίρο της Αλγερίας για την κατασκευή εργοστασίου αξίας 160 εκατομμυρίων δολαρίων.


Το εργοστάσιο που θα βρίσκεται κοντά στην πόλη Oran, πρόκειται να ξεκινήσει την παραγωγή το πρώτο εξάμηνο του 2020 με δυναμικότητα 63.500 αυτοκινήτων το χρόνο που θα είναι και επιβατικά και ελαφρά επαγγελματικά, σύμφωνα με δηλώσεις του Peyman Kargar, αντιπροέδρου της Nissan και προέδρου των επιχειρήσεων της εταιρείας στην Αφρική, Μέση Ανατολή και Ινδία.

Φεστιβάλ Ούζου σήμερα στην ΜελβούρνηΗ Παλλεσβιακή Ένωση Μελβούρνης και Βικτωρίας, διοργανώνει το καθιερωμένο ετήσιο Φεστιβάλ Ούζου το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

Απευθείας σύνδεση Αθήνας – Νέας Υόρκης με τη NorwegianΤην απευθείας σύνδεση Αθήνας-Νέας Υόρκης (αεροδρόμιο John F. Kennedy) ανακοίνωσε η Norwegian, βραβευμένη εταιρεία χαμηλού κόστους, μεγάλων αποστάσεων.