Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Ελληνικός Γύρος και....στην Κολομβία !


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Pame na Fame.... σύντομα ανοίγει και 2ο κατάστημα στην πόλη Santa Marta, Magdalena της Κολομβίας !  Καλές Δουλειές παιδιά !
Λήψη oδηγιών

+57 5 4358078

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΟΣΛΟΣάββατο, 5 Ιανουαρίου. ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ
Εσπερινός 5:00 μ.μ.

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου. ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

ΕΚΔΗΜΙΑ ΘΕΟΦΙΛ. ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΙΣΟΥΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΕΝΥΑΣ ΚΥΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΤο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής με βαθειά συγκίνηση αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημίαν του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κισούμου και Δυτικής Κένυας κυρού Αθανασίου. Ο εκλιπών Ιεράρχης εξεδήμησε σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Άγια Θεοφάνεια στην Ελληνική Πρεσβεία της Μάλτας


Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στο Λονδίνο -Εως και 80% κάτω από την αρχική τιμήΑν το Παρίσι είναι η πόλη της μόδας, το Λονδίνο φημίζεται για τις εκπτώσεις του τις οποίες όλοι περιμένουν με ανυπομονησία. Και ενώ στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου, στη Βρετανία αρχίζουν στα τέλη του Δεκεμβρίου.

Νεκρός ο Έλληνας πρόξενος στη ΒενεζουέλαΝεκρός βρέθηκε ο Έλληνας πρόξενος στην Βενεζουέλα, Άγγελος Χαρίτος. Ήταν 55 ετών και πέθανε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Καράκας.

Νορβηγία: Αγνοούνται τέσσερις τουρίστες, μετά από χιονοστιβάδα

Τέσσερις τουρίστες από τη Σουηδία και τη Φινλανδία αγνοούνται και εκφράζονται φόβοι ότι παρασύρθηκαν από χιονοστιβάδα στη βόρεια Νορβηγία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.