Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019

Τούρκος ποδοσφαιριστής της Σενκτ Πάουλι στηρίζει την εισβολή στη ΣυρίαΣφοδρή κριτική δέχεται ο Τούρκος ποδοσφαιριστής Enver Cenk Şahin μετά από μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram, όπου επικροτεί την τουρκική εισβολή στη Συρία.

Μάλιστα η ομάδα στην οποία αγωνίζεται, η Σένκτ Πάουλι πήρε σαφή θέση για το ζήτημα παίρνοντας αποστάσεις από τον ποδοσφαιριστή της σε σχετική της ανακοίνωση.

Ο Şahin ανέβασε μια φωτογραφία της τουρκικής σημαίας στο λογαριασμό του στο Instagram, προσευχόμενος για την επιχείρηση «Πηγή Ειρήνης» των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στη βορειοανατολική Συρία.

Η γερμανική ομάδα αντέδρασε σε αυτή την ανάρτηση ενώ και οι οργανωμένοι οπαδοί της Σενκτ Πάουλι ξεκαθάρισαν ότι δεν θέλουν να δουν τον 25χρονο παίκτη να ξαναφορά τα χρώματα της ομάδας τους.

Ο σύλλογος ανάρτησε μια δήλωση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter την Παρασκευή, λέγοντας ότι δηλώσεις όπως του Şahin είναι ενάντια στις αξίες του συλλόγου, προσθέτοντας ότι διεξάγουν συνομιλίες με τον παίκτη και ότι δεν θα προβούν σε περαιτέρω δηλώσεις μέχρι να τελειώσουν αυτές οι συνομιλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου