Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019

Μαθήματα ελληνικής μαγειρικής στη ΜελβούρνηΈνα άκρως… απολαυστικό μάθημα για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει τα μυστικά για παραδοσιακά ελληνικά γλυκίσματα προσφέρει η ομάδα Hellenic Odyssey στη Μελβούρνη.


Η ομογενής Kelly Michelakis επιμελείται την παρουσίαση ενός δίωρου μαθήματος μαγειρικής για μερικά από τα πιο δημοφιλή ελληνικά γλυκά: κουραμπιέδες, μελομακάρονα και αμυγδαλωτά.


Όπως επισημαίνει η διοργανώτρια, στόχος τους είναι το μάθημα να μην εστιάζεται μόνο στο τί τρώμε, αλλά και το πώς τρώμε. Συγκεκριμένα πώς μοιραζόμαστε το φαγητό ως ομάδα σε ένα φιλόξενο τραπέζι ανοιχτό σε όλους.

Ακολουθώντας αυθεντικές οικογενειακές συνταγές, οι συμμετέχοντες θα δουν βήμα-βήμα την παρασκευή και θα λάβουν μέρος σε αυτήν, ενώ φυσικά θα δοκιμάσουν και όσα από τα γλυκίσματα που έχουν φτιάξει επιθυμούν.

Στο τέλος του μαθήματος, θα πάρουν μαζί τους στο σπίτι όσες λιχουδιές έχουν απομείνει, ένα βιβλιαράκι με τις συνταγές και ένα ευχαριστήριο δώρο.
https://neoskosmos.com
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε $49.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thehellenicodyssey.com/event/cooking-class-melbourne-greek-biscuits-baking-class/ ή https://bit.ly/2kgyLFL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου