Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Α. Διαματάρη«Ειδικού βάρους και σημασίας», χαρακτήρισε τη συνάντηση που είχε στο γραφείο του ο Υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Απόδημου Ελληνισμού Αντώνης Διαματάρης με τον πρόεδρο του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», Ανδρέα Δρακόπουλο.
«Ως γνωστόν, ο κ. Δρακόπουλος είναι απόδημος Έλληνας που διαμένει στη Νέα Υόρκη το μεγαλύτερο διάστημα, του οποίου η δράση για την Ομογένεια και την Ελλάδα δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος συζητήσαμε αφενός τη δράση και τα σχέδιά του στην Ελλάδα και αφετέρου και σε μεγαλύτερη έκταση θέματα που απασχολούν τον Ελληνισμό της Νέας Υόρκης», δήλωσε ο κ. Διαματάρης.
Ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» υπογράμμισε την πρόθεσή του να συζητήσει οποιαδήποτε σοβαρή γενικότερου ενδιαφέροντος πρωτοβουλία του παρουσιαστεί, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα που αφορούν την Ομογένεια της Νέας Υόρκης.
Ο κ. Δρακόπουλος δήλωσε επίσης ότι αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στη δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει ο κ. Υφυπουργός και ευχήθηκε επιτυχία στο έργο του.
Νωρίτερα, ο κ. Διαματάρης παρευρέθη στην τελετή γενικής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου στο Μαρκόπουλο, στην οποία παρευρέθηκαν επίσης ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», κ. Ανδρέας Δρακόπουλος. Ο κ. Υπουργός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον κ. Δρακόπουλο για τη συμβολή του στην αναβάθμιση του σκοπευτηρίου, ενώ ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για έργο που καθιστά το σκοπευτήριο εφάμιλλο των πλέον συγχρόνων, κατατάσσοντάς το μεταξύ των καλυτέρων της Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου