Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019

Άγρια δολοφονημένη βρέθηκε 26χρονη Ελληνοκύπρια στην ΑυστραλίαΆγρια δολοφονημένη βρέθηκε 26χρονη Ελληνοκύπρια στην πόλη Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία.

Πρόκειται για την Ιόλη Χατζηλύρα η οποία βρέθηκε σχεδόν γυμνή με μώλωπες και αίματα, σε θάμνους.
Όπως φαίνεται ο άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, της έκλεψαν προσωπικά της αντικείμενα, όπως το τηλέφωνο και το πορτοφόλι της. Το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε στην άλλη πλευρά της πόλης από αυτήν που διέμενε.


Σύμφωνα με τις αρχές, η 26χρονη χρησιμοποιούσε σχεδόν πάντα για τις μετακινήσεις της το τρένο, ενώ το πτώμα της βρέθηκε κοντά στις γραμμές, πεταμένο μέσα σε θάμνους.
Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας της πόλης Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία εξετάζουν τις τελευταίες κινήσεις της άτυχης κοπέλας που ίσως να ρίξουν φως στα αίτια και τις συνθήκες της δολοφονίας της 26χρονης. Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό ύποπτων για τη δολοφονία.

Σε δηλώσεις του ο αδελφός της 26χρονης, Αλέξανδρος-Μιχαήλ Χατζηλύρας, μιλώντας στην ιστοσελίδα Brisbane Times, ανέφερε πως είχε να δει την αδελφή του από το 2016, όταν αυτή επέστρεψε στην Αυστραλία με τον πατέρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου