Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

ΕΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΧΟΛΕΙΟ «ΦΩΣ ΕΘΝΩΝ»Το πρωί της 4ης Ιουλίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μπραζαβίλ και Γκαμπόν κ.Παντελεήμων μετέβη οδικώς στην πόλη του Dolisie για να παραστή στην εορτή λήξεως του σχολικού έτ&omicron ;υς 2018-2019 στο εκπαιδευτήριο «Φως Εθνών» της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μετά την όμορφη παρουσίαση των θεατρικών δρώμενων από τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες ακολούθησε η βράβευση των αριστούχων από τον Σεβασμιώτατο, ο οποίος κατακλείων την εκδήλωση συν&epsil on;χάρη τα παιδιά για την συνολική τους πρόοδο, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες της τοπικής Εκκλησίας προς τους εκπαιδευτικούς του ορθοδόξου Δημοτικού Σχολείου για την άριστη συνεργασία &kap pa;αι τα εξαιρετικά αποτελέσματα του παιδαγωγικού έργου τους. Ακόμη ανεκοίνωσε την επαναλειτουργία του ορθοδόξου Γυμνασίου «Φως Εθνών» μεθοδικώς, ξεκινώντας από την πρώτη τάξη του κατά το π ροσεχές σχολικό έτος.

Τέλος, ο κ. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων εξεδήλωσε την ευγνωμοσύνη των γονέων προς τον Επίσκοπο για την αδιάκοπη πατρική φροντίδα του, ώστε το ορθόδοξο σχολείο να συνεχίζει την α&nu ;οδική πορεία του ως το καλύτερο εκπαιδευτήριο της πόλεως.

Ακολούθως ο Σεβ. κ.Παντελεήμων παρέδωσε μεγάλη ποσότητα ηλεκτρολογικού υλικού και άλλων απαραιτήτων ειδών για επισκευαστικές εργασίες στο σχολείο και στο παρακείμενο ορθόδ&om icron;ξο Ορφανοτροφείο «Άγιος Ευστάθιος» και ανεχώρησε προς την πόλη Nkayi, προκειμένου να ελέγξει την πρόοδο των εργασιών αποπερατώσεως του Ιερού Ενοριακού Ναού Μεταμορφώσεως Κυρίου-Αγίου Κ&omicro n;σμά Αιτωλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου