Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Την Ε.Κ.Κολωνίας επισκέφτηκε η Claudia Walther υποψήφια του SPD για τις Ευρωεκλογές

Την Ε.Κ.Κολωνίας επισκέφτηκε η Claudia Walther υποψήφια του SPD για τις Ευρωεκλογές 2019
Την Ελληνική Κοινότητα Κολωνίας επισκέφθηκε την Παρασκευή 3 Μαϊου 2019 η υποψήφια του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας SPD Claudia Walther, όπου και παρουσίασε τις θέσεις του κόμματός της για τις Ευρωεκλογές 2019.

Αναφερόμενη στη σημασία των επικείμενων ευρωεκλογών η κ. Walther τόνισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη αλλαγής της πολιτικής λιτότητας που ακολουθείται ακόμα από την Ευρωπαϊκή Ενωση, θύμα της οποίας είναι και η Ελλάδα. Αναφέρθηκε επίσης στην παρατηρούμενη ενδυνάμωση ακροδεξιών μορφωμάτων και στην ανάγκη καταψήφισης τους και κάλεσε τους συμπατριώτες μας να συμετάσχουν μαζικά στις Ευρωεκλογές του Μαϊου.
ΦΩΤΟ (από αριστερά): Βησσάρης Κλεισούρας, γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Γερμανίας, η κ. Claudia Walther, o Josef Wirges, δήμαρχος του Ehrenfeld Κολωνίας, ο Λάμπρος Τριφωνίδης, πρόεδρος των Ελλήνων Συνταξιούχων Κολωνίας, ο Κώστας Γιοβάνογλου, πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Κολωνίας, η Conny Schmerbach, μέλος πολλών επιτροπών του Δήμου Κολωνίας, και η Anne Deike Riewe, πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης του SPD στο Ehrenfeld Κολωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου