Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Αστυνομικό τμήμα στο Παρίσι εκκενώθηκε λόγω εισβολής... ψύλλων!Προφανώς και έχετε ακούσει την έκφραση... "συμβαίνουν και εις Παρισίους", όπως λέμε "και στις καλύτερες οικογένειες". Τυχαία έκφραση; Δε νομίζω...
Η επαλήθευση λοιπόν ήρθε από αστυνομικό τμήμα της γαλλικής πρωτεύουσας που εκκενώθηκε από το προσωπικό της λόγω εισβολής σε αυτό, "στρατιάς" από ψύλλους!

Το περίεργο και πρωτοφανές αυτό περιστατικό συνέβη τις τελευταίες μέρες και μετά την υποχρεωτική εκκένωση, αναρτήθηκε στην πόρτα ειδοποίηση ότι: «Το αστυνομικό τμήμα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας».
Στο Twitter η ανακοίνωση της αστυνομίας λέει ότι το τμήμα είχε δεχτεί μια «εισβολή ψύλλων» εδώ και μέρες, αλλά χθες βράδυ το πρόβλημα αντάθηκε με αποτέλεσμα οι συνθήκες εργασίας να έχουν καταντήσει ανυπόφορες.
Ο τοπικός Τύπος αναφέρει ότι το πρόβλημα με τους ψύλλους, επιδεινώθηκε σημαντικά και πολλοί από τους αστυνομικούς ανέφεραν τσιμπήματα και κάποιοι "μετέφεραν" τα ζωύφια στα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να υποφέρουν οι οικογένειες και τα παιδιά τους από τα τσιμπήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου