Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Περισσότεροι από 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν την Πρωτομαγιά στη ΒαυαρίαΤρακτέρ με δύο καρότσες αναποδογύρισε την Πρωτομαγιά στη Βαυαρία. Περισσότεροι από 20 άνθρωποι μετέβαιναν, ενώ κάποιοι τραυματίστηκαν σοβαρά.

Το ατύχημα έγινε ενώ κάποιοι κάτοικοι του χωριού Egmating της Άνω Βαυαρίας, νοτιοδυτικά του Μονάχου, συμμετείχαν στην τοπική εκδήλωση Maibaum, προς τιμήν της ημέρας. Συνολικά τραυματίστηκαν 21 άνθρωποι, δύο εκ των οποίων φέρουν πολύ σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.
Εκτός από τους επιβάτες, στις καρότσες υπήρχαν κασόνια μπύρας. Ο 16χρονος οδηγός του τρακτέρ έπαθε σοκ από το ατύχημα, όμως δεν τραυματίστηκε. Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως δεν είχε καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ.

Το συμβάν πραγματοποιήθηκε σε επαρχιακό δρόμο. Αμέσως μόλις ειδοποιήθηκαν οι αρχές, έσπευσαν στο μέρος, ενώ ελικόπτερα διάσωσης μετέφεραν όσους τραυματίστηκαν σε κοντινά νοσοκομεία.
4 άνθρωποι τραυματίστηκαν στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία

Εν το μεταξύ, τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο Mönchengladbach, της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας, όταν ένα τεράστιο δέντρο (Maibaum) έπεσε. Το δέντρο στηνόταν έξω από μία καφετέρια από κάποιους υπαλλήλους. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας, έχασαν τον έλεγχο και το δέντρο έπεσε πάνω στα τραπέζια και τις καρέκλες στη Konstantinplatz.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η πυροσβεστική, ένας πελάτης τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Τρεις ακόμα, πελάτες τραυματίστηκαν ελαφρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου