Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Επιτάφιος και Ανάσταση σε Reutlingen -Tübingen -Villingen Schwenningen

Ας ακολουθήσουμε τον Κύριο μας Ιησού Χριστό από τα Αγία Παθη έως και την ένδοξο του Ανάσταση.
Η πιο ξεχωριστη περιοδος μέσα στην χρονια αρχίζει και μας καλεί καθημερινά να γίνουμε μαθητές του Κυρίου μας και να διδαχθούμε από την Αγάπη του και την Θυσία του για εμάς.
Έτσι κι εμείς οφείλουμε να αγαπούμε και θυσιαζομαστε για τους συνανθρώπους μας.


Επίσης όπως βλέπετε ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες του εξωτερικού χώρου της Εκκλησίας μας ώστε να γιορτάσουμε με τον καλύτερο τρόπο.
Ακόμη έχουμε εξασφαλίσει περισσότερες από 600 θέσεις πάρκινγκ στη γύρω περιοχή για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, Hahn Reisen,Fa. Wafios ,Fa. BMW Menton,Mörickeschule Sondelfingen.
Επίσης ένα μικρό 9θεσιο λεωφορείο Shuttle bus που θα σας πηγαινοφέρνει Μ.Παρασκευη και Μ.Σαββατο από τα πάρκινγκ Küchenstudio Gienger (In Laisen 73)
Firmenparkplatz Fa. HSB / Dr. Förster (In Laisen 74
εντελώς δωρεάν ώστε να μην ταλαιπωρειστε καθόλου.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες οι ετοιμασίες συνεχίζονται ώστε να είναι όλα έτοιμα για την. Μ.Παρασκευη και το Μ.Σαββατο.
Ακόμα και αν βρέξει λίγο δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς η Εκκλησία μας μεγάλωσε και ετοιμάσαμε και την αίθουσα δίπλα με καρέκλες ώστε να μπούμε όλοι μέσα και να ακούμε και να βλέπουμε τη Λειτουργία.
Με την χρήση Beamer θα υπάρχει ήχος και εικόνα και στην αίθουσα της Εκκλησίας μας κάτι πολύ πρωτοποριακό που θα σας εξυπηρετήσει όλους σας.

Σας εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου καλή Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση.
Ακόμη με τη βοήθεια του Θεού ΉΔΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ και πλεόν υπάρχει αρκετός χώρος για όλους μας, ενώ και το χτίσιμο του Πνευματικού Κέντρου που θα στεγάσει όλο τον Ελληνισμό της Ενορίας μας αλλά και οικογένειες με μικρά παιδιά που έρχονται για θεραπείες και εγχειρίσεις ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.
Αξιζει λοιπόν όλοι μας αδελφοί μου να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και με μια μικρή η μεγάλη Δωρεά, όσο μπορεί ο καθένας να βοηθήσουμε.
Γίνε και ΕΣΥ με 10 ή 20 € κάθε μήνα ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ.
Ας κάνουμε μια σπουδαία πράξη Αγάπης για την Ψυχή μας.

Για κάθε Δωρεά θα λαμβάνετε απόδειξη για την Εφορία.
Αριθμ. Λογαριασμού για Δωρεές:
G.O.M.v.D, Kirchengemeinde Reutlingen
IBAN: DE65 6405 0000 0000 483737
BIC: SOLADES1REU
Pfarrer Dimitrios Katsanos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου