Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

Στη Λευκωσία τα γυρίσματα της ταινίας του Nicholas CageΜε ενθουσιασμό είδαν αρκετοί την είδηση ότι η Κύπρος μπαίνει σε.. χολυγουντιανά μονοπάτια, αφού κινηματογραφική παραγωγή, αξίας €24,6 με πρωταγωνιστή τον Nicholas Cage θα γυριστεί εξ’ ολοκλήρου στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πολίτη, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στον χώρο της Κρατικής Έκθεση στη Λευκωσία, όπου αυτές τις μέρες γίνονται καταμετρήσεις χώρων προκειμένου να διαφανούν οι ανάγκες. Την απόφαση κινηματογραφικών παραγωγών διεθνούς εμβέλειας για δημιουργία ταινίας που θα γυριστεί εξολοκλήρου στην Κύπρο, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus).

Η ταινία, αξίας €24,6 εκατ., με παραγωγούς τους Martin J. Barab και Dimitri Logothetis, ο οποίος θα είναι και σκηνοθέτης, και με πρωταγωνιστή τον δημοφιλή ηθοποιό Nicolas Cage, τιτλοφορείται «Jiu Jitsu». Πρόκειται για ταινία επιστημονικής φαντασίας και πολεμικών τεχνών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το καστ συμπληρώνουν οι καταξιωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ Frank Grillo, Alain Moussi, Rick Yune, Marie Avgeropoulos και JuJu Chan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου