Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Εκλογές στις 13 Μαΐου στην Ελληνική Κοινότητα ΛιέγηςΟι Έλληνες της περιοχής της Λιέγης πρέπει να πορευτούν μαζί και να υπάρχει πνεύμα συνεισφοράς προς την Ε.Κ.Λ.Π. προκειμένου να υπάρξουν αποτελέσματα, μακριά από μικροσυμφέροντα, έχθρες του παρελθόντος, προσωπικές φιλοδοξίες και πολιτικές σκοπιμότητες. Αυτά όπου εισήλθαν μόνο κακό προξένησαν, και καλό θα ήταν αν κάποιος σκέφτεται να σκορπίσει τέτοια μικρόβια μέσα σε ένα τόσο, πρωτοφανές στην περιοχή, υγιές σύνολο να μην το πράξει γιατί μόνο κακό θα προκαλέσει!

Τα έργα είναι πολλά και μεγάλα για την μικρή κοινότητά μας και χρειάζονται άτομα με θέληση και ιδέες για το νέο Δ.Σ.


Τα τελευταία δύο χρόνια η Ε.Κ.Λ.Π. βρέθηκε με ένα υποδειγματικό Δ.Σ., παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν τα μέλη του έμειναν ενωμένα και γεμάτα όρεξη για δουλειά και προσπάθησαν όσο το δυνατόν μπορούσαν να διορθώσουν τις λανθασμένες κινήσεις του παρελθόντος.

Είναι σοφό και συμφέρον όλων μας να στηρίξουμε τις προσπάθειες αυτές και ο καθένας πρέπει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης αυτών των ανθρώπων που θα προσπαθούν, ο καθένας από την δική του πλευρά με τον δικό του τρόπο, να αφήσουν κάτι σ΄αυτό τον τόπο για τον Ελληνισμό της περιοχής.

Η μαζική συμμετοχή σας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι απαραίτητη για να μπορεί να είναι κοντά στα μικρά και μεγαλύτερα προβλήματα όλων των Ελλήνων της Λιέγης. Η μαζική συμμετοχή σας στις εκλογές, θα είναι η απόδειξη ότι οι Έλληνες της Λιέγης ενδιαφέρονται για τα συλλογικά ζητήματα, αγαπούν την Κοινότητα και νοιάζονται για την προοπτική της!

Το καινούργιο Δ.Σ. θα αναλάβει καθήκοντα σε μία εξαιρετικά κρίσιμη και δύσκολη περίοδο για τον Ελληνισμό. Τα προβλήματα είναι πολλά αλλά όχι αξεπέραστα. Τα βλέπουμε, τα ζούμε, τα βιώνουμε. Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, αλλά ουσιαστική ενασχόληση για την αντιμετώπισή τους. Απαιτούν δράσεις, ενότητα και συνεργασία όλων με όλους τους ελληνικούς φορείς και συλλόγους της πόλης!

Επίσης χρειάζεται ένα οριστικό τέλος στο διχασμό και στην απατεωνιά που θρέφονταν από κάποιους μικροπρεπές «ευεργέτες» στο παρελθόν.

Καινοτόμες δράσεις, συλλογικές παρεμβάσεις, δυναμικές διεκδικήσεις, για να δημιουργήσουμε κάτι, να πετύχουμε στόχους, να γίνουμε καλύτεροι και όλοι μαζί να κάνουμε καλύτερη την Ε.Κ.Λ.Π.

Επιθυμία και βούλησή μας είναι το εισερχόμενο Δ.Σ. να είναι ανοιχτό και αποτελεσματικό, κύτταρο διαλόγου και προβληματισμού, σημείο αναφοράς και κέντρο ενημέρωσης.

Στόχος μας είναι ενεργός συμμετοχή όλων των Ελλήνων, με ιδέες, με γνώμες, με προτάσεις.

Έχουμε τη διάθεση και με αποφασιστικότητα θα δράσουμε συλλογικά για το καλύτερο!

Εάν επιθυμείτε να είστε υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές πρέπει να είστε μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Λιέγης και Περιχώρων. Μπορείτε να εγγραφείτε μέχρι της 13 Μαΐου 2019. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία στο ίμεϊλ com.hel.liege@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου