Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019

ΗΠΑ: Γιατρός .....πατέρας 48 παιδιώνΣοκάρει η δράση ενός γιατρού από την Ιντιάνα των ΗΠΑ που γονιμοποίησε γυναίκες με το σπέρμα του με αποτέλεσμα σήμερα να είναι ο βιολογικός πατέρας 48 παιδιών.

Ο λόγος για τον Ντοναλντ Κλάιν, ο οποίος παραδέχτηκε ότι στις δεκαετίες του '70 και του '80 είχε γονιμοποιήσει «περίπου 50 ανυποψίαστους ασθενείς».


Μάλιστα, έξι από τα παιδιά του αποφάσισαν να τον συναντήσουν. Ένα από τα παιδιά του, η 33χρονη Χέδερ Γουκ ανέφερε στο theatlantic.com πώς έμαθε την αλήθεια, όταν τον Αύγουστο του 2017 ένας άγνωστος της είπε πως είναι ετεροθαλή αδέρφια. Στην αρχή δεν τον πίστεψε όμως όταν της ανέφερε το όνομα του Δρ. Ντόναλντ Κλάιν, προβληματίστηκε καθώς ήταν ο γιατρός που επισκέφτηκε η μητέρα της επειδή είχε προβλήματα γονιμότητας.

Μετά από έρευνα, ο 80χρονος γιατρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα για έναν χρόνο. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον νόμο της Ιντιάνα οι γιατροί που ασχολούνται με θέματα γονιμότητας μπορούν να χρησιμοποιούν το δικό τους σπέρμα.

Η αποκάλυψη για τη δράση του ήρθε στο φως και τότε πολλές μητέρες που τον είχαν εμπιστευτεί έκαναν τεστ DNA και ανακάλυψαν ότι ήταν ο πατέρας των παιδιών τους. Μάλιστα, τα παιδιά του έχουν δημιουργήσει μια ομάδα στο Facebook και επικοινωνούν μεταξύ τους.

Όπως έγινε γνωστό είναι ο πατέρας 48 παιδιών, ενώ παραμένει άγνωστο πόσα παιδιά μπορεί να υπάρχουν ακόμη. Μια από τις ασθενείς του η οποία έκανε 15 γονιμοποιήσεις με το σπέρμα του ανέφερε ότι νιώθει σαν να «βιάστηκε 15 φορές».

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου