Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στην Ιρλανδία

Σας προσκαλούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου:

Δοξολογία
Την Κυριακή 24 Μαρτίου, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Δουβλίνο, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργείας, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη δοξολογία για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Συνεστίαση
Την Κυριακή 24 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση στο Urban Brewing (Vault C, CHQ Building, Custom House Quay, Dublin1) όπου θα έχουμε στη διάθεσή μας και Ελληνικά παραδοσιακά πιάτα.
Κάνετε την κράτησή σας εδώ μέχρι την Τετάρτη 20 Μαρτίου ώστε να υπάρξει η κατάλληλη προετοιμασία.

Σχολική Γιορτή
Η σχολική γιορτή του Ελληνικού Σχολείου της Kοινότητάς μας για την 25η Μαρτίου θα πραγματοποηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στις 2 μμ στο Broombridge Educate Together National School (Bannow Road, Cabra, Dublin 7 - D07 TD93).

Η οργάνωση της γιορτής έχει γίνει από την δασκάλα μας, κυρία Ξανθή Μπακογιάννη, και την σχολική επιτροπή του ΤΕΓ Δουβλίνου. Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι, μικροί και μεγάλοι, από όλα τα μέρη της Ιρλανδίας.
Αν θέλετε τα παιδιά σας να συμμετέχουν με ποίημα ή τραγουδάκι στην εθνική μας γιορτή σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email της σχολικής επιτροπής school@helleniccommunity.ie αν δεν έχετε ήδη επικοινωνήσει ώστε να μπουν στο πρόγραμμα.
Η νεοαφιχθείσα πρέσβυς της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Ιρλανδία κυρία Αικατερίνη Σιμοπούλου θα μας τιμήσει με την παρουσία της σε όλες τις παραπάνω εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου