Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

2η Εξαγωγική Έκθεση Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" στην Ολλανδία

Η Ελληνική Κοινότητα Άμστερνταμ συμμετέχει στην 2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση / Φεστιβάλ στις 15-17 Μαρτίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο «EXPO HOUTEN» στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

Το κεντρικό της θέμα είναι η Ελλάδα, και ο εμπορικός - διαπολιτισμικός διάλογος με την Ολλανδία.

Την Έκθεση / Φεστιβάλ αναμένεται να επισκεφτούν Ολλανδοί και Έλληνες από το BENELUX (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο) για να ψυχαγωγηθούν δοκιμάζοντας νέες γεύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα από την Ελλάδα αλλά και την Ολλανδία.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και θεσμικούς φορείς απευθύνεστε στο Ολλανδικό κοινό ή στον Ελληνισμό της Ολλανδίας, για να προβάλετε και να πουλήσετε, προϊόντα υπηρεσίες και αγαθά.

https://gnef.nl/el/forma-epikoinonias

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν B2b επαγγελματικές συναντήσεις και δράσεις, με σκοπό να δημιουργηθούν συνθήκες ανάπτυξης νέων συνεργασιών ώστε να δικτυωθείτε επιχειρηματικά τόσο με τους υπόλοιπους εκθέτες, αλλά και τους ειδικούς καλεσμένους μας.

Ο σκοπός μας είναι να δημιουργηθεί ένας μόνιμος, εμπορικός και διαπολιτισμικός διάλογος μεταξύ της Ελλάδας και της Ολλανδίας, με ετήσιο σημείο συνάντησης την τριήμερη εκδήλωση.

16 Μαρτίου 2019
Tsipouro, Wine & Mezedes!

Το Σάββατο 16 Μαρτίου η Ελληνική Κοινότητα μετατρέπεται σε ταβερνάκι!
Ελάτε να πιούμε αυθεντικό τσίπουρο Τυρνάβου,κρασάκι και να φάμε εκλεκτά μεζεδάκια θαλασσινών μαγειρεμένα απο τον Πλάτωνα και τον Δημήτρη.
Διαθέσιμο τζουκ μπόξ (σύγχρονη έκδοση) για τις μουσικές σας επιλογές.

Σας περιμένουμε όλους απο τις 19.00
Για τη δική σας και δίκη μας διευκόλυνση, στείλτε μας μήνυμα να σας κρατήσουμε το τραπεζάκι σας!
Δείτε το event εδω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου