Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Αυστραλία: Ομογενής χτύπησε και σκότωσε με το αυτοκίνητο 12 χρονο αγόριΠροφυλακίστηκε ο ομογενής Τζον Παγάκης ο οποίος κατηγορείται ότι εγκατέλειψε τον τόπο ενός θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στο Σίδνεϊ όπου σκοτώθηκε ένα 12χρονο αγόρι.

Η μητέρα του, Δήμητρα Παγάκη, έσπευσε να τον υπερασπιστεί σήμερα, λέγοντας ότι ο γιος της δεν είναι δειλός και “δυστυχώς άνθρωποι σκοτώνονται σε τροχαία κάθε μέρα”.

Σύμφωνα με την Δήμητρα Παγάκη, ο 34χρονος γιος της πήγαινε να δει την φίλη του όταν έγινε το τροχαίο και το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε πάνω σε έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα στο M2 freeway στο Baulkham Hills του βορειοδυτικού Σίδνεϊ το βράδυ του Σαββάτου.

Στο δικαστήριο όπου οδηγήθηκε την Δευτέρα ο Παγάκης του απαγγέλθηκαν 10 κατηγορίες για επικίνδυνο οδήγημα που προκάλεσε ένα θάνατο και γιατί εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος.

Το 12χρονο αγόρι που σκοτώθηκε ταξίδευε μαζί με τους δυο γονείς του και την 5χρονη αδελφή του. Η 36χρονη μητέρα του και η αδελφή του τραυματίστηκαν σοβαρά.

Επίσης τραυματίστηκαν ένας 65χρονος άνδρας και μια 58χρονη γυναίκα.

Το δικαστήριο αρνήθηκε να αφήσει ελεύθερο τον Παγάκη με εγγύηση και πιθανότατα θα παραμείνει κρατούμενος έως την διεξαγωγή της δίκης του.

https://neoskosmos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου