Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Η Volkswagen πληρώνει για μία ιδέα 75.000 ευρώ!Είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες σε παγκόσμιο επίπεδο, πουλώντας ετησίως εκατομμύρια αυτοκίνητα. Τα οχήματά της διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής, την άψογη συμπεριφορά στον δρόμο, τη συνδεσιμότητα και τις σύγχρονες τεχνολογίες.

Οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια κάνουν εξαιρετική δουλειά συμβάλλοντας σημαντικά σε αυτήν την επιτυχία. Μάλιστα, προκειμένου να τους δώσει έξτρα κίνητρο, η VW ανακοίνωσε ότι από την 1η Φεβρουαρίου 2019 οι καλύτερες ιδέες θα ανταμείβονται πλουσιοπάροχα.Μία εμπνευσμένη ιδέα ενός εργαζομένου, που μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα, είναι χρήσιμη και έξυπνη, θα ανταμείβεται με ένα ποσό που μπορεί να φθάσει έως και τα 75.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της VW, Gunnar Kilian, πολλοί υπάλληλοι έχουν εξαιρετικές ιδέες, γεγονός που συμβάλλει στη βελτίωση των προϊόντων και στην αποτελεσματικότητα της εταιρείας. Μάλιστα, από τις αρχές Φεβρουαρίου όποτε και ανακοινώθηκε το πρόγραμμα η ανταπόκριση ήταν θεαματική, με τους εργαζομένους να υποβάλλουν περισσότερες από 750 προτάσεις.

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου