Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Η selfie με τα εσώρουχα, που άλλαξε τη ζωή μιας ΕλληνοαυστραλέζαςΗ Κατερίνα Βασιλειάδη, από το Σίδνεϊ, 48 ετών, νοσοκόμα στο επάγγελμα αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της, μετά από μια selfie με εσώρουχα στον καθρέπτη του σπιτιού της. Όταν την τράβηξε ζύγιζε 137 κιλά, και το αποτέλεσμα την σόκαρε.

Τα τελευταία δέκα χρόνια τρέφονταν αποκλειστικά με junk food, ξοδεύοντας τους τελευταίους 18 μήνες 18.000 δολάρια σε φαγητό. Αρχικά η σκέψη της ήταν η χειρουργική επέμβαση, αλλά το μεγάλο κόστος την σταμάτησε πριν μπει στο νοσοκομείο.


Ξεκίνησε δίαιτες, οι οποίες δεν είχαν αποτέλεσμα και όταν φωτογράφισε τον εαυτό της στο καθρέπτη μόνο με τα εσώρουχα, τότε αποφάσισε να προσπαθήσει σκληρά, και να κερδίσει πίσω την αυτοπεποίθησή της.

Όποια η ίδια δηλώνει, δεν κοιτούσε ποτέ στον καθρέπτη γιατί σιχαινόταν την εικόνα της. Εκτός από την εμφάνιση όμως υπήρχε πρόβλημα και με τις αρθρώσεις της, για τις οποίες έπαιρνε καθημερινά παυσίπονα.

Σήμερα 6 μήνες μετά ζει μια εντελώς διαφορετική ζωή. Τρέφεται εντελώς διαφορετικά, δεν τρώει έτοιμα φαγητά, και η προσπάθεια της απέδωσε καρπούς. Ζυγίζει 60 κιλά λιγότερο, δεν παίρνει πια παυσίπονα, κινείται χωρίς δυσκολία, και θέλει να μεταφέρει σε όλο το κόσμο, την ιστορία της, σαν κίνητρο.

«Αν μπορώ να το κάνω εγώ, μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε, αλλά αν χρειάζεστε βοήθεια, ζητήστε την από κάποιον γύρω σας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου