Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019

Έκθεση Ζωγραφικής στην Ελληνική Κοινότητα ΙρλανδίαςΤην Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019, η κοινότητά μας διοργανώνει το 3ο Greek Business & Arts Festival στο CHQ,(Custom House Quay, Docklands, Dublin 1) από τις 12.00 μμ ως τις 4.00 μμ. Είναι μια έκθεση επιχειρηματιών και καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται στην Ιρλανδία. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής θα εκτεθούν εικαστικές δημιουργίες παιδιών με θέμα "Ανοίγω το παράθυρο της ψυχής και βλέπω... την Ελλάδα / την Κύπρο. Αποτυπώματα - Χρώματα - Συναισθήματα".

Καλούμε όλα τα παιδιά, όλων των ηλικιών, από όλα τα μέρη της Ιρλανδίας, να δημιουργήσουν ένα σχέδιο, ζωγραφική ή κολλάζ, σε χαρτί μεγέθους Α4 με ελεύθερα υλικά (τέμπερες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, κηρομπογιές) και να τα παραδώσουν είτε στη δασκάλα, κυρία Ξανθή Μπακογιάννη, το επόμενο Σάββατο 16/2, είτε να τα στείλουν ταχυδρομικώς το αργότερο ως την Πέμπτη 21/2 στη διεύθυνση:
Hellenic Community of Ireland
Guinness Enterprise Center
Taylor's Ln, Ushers,
Dublin 8

Σας περιμένουμε να θαυμάσουμε μαζί τις δημιουργίες των μικρών μας φίλων σε μια εκδήλωση γεμάτη γεύσεις, αρώματα, ήχους, χειροτεχνήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου