Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019

Αγγελία: "Ζητείται Δήμιος για....εκτελέσεις" !Η είδηση αφορά μια μακρινή νησιωτική χώρα νοτιοανατολικά της Ινδίας αλλά έχει γίνει viral παγκοσμίως. Ο λόγος για τη Σρι Λάνκα και την αγγελία εύρεσης εργασίας που αφορά τη θέση ...δήμιου!

Ναι καλά διαβάσατε! Η αγγελία εμφανίστηκε μετά την ανακοίνωση του προέδρου της χώρας Maithripala Sirisena, ότι θα επαναφέρει τη θανατική ποινή σε μια προσπάθεια να καταστείλει το εμπόριο ναρκωτικών.

Ο κ. Sirisena δήλωσε ότι ο θάνατος από την κρέμασμα θα επανεισαχθεί για τους εγκληματίες των ναρκωτικών μετά από διακοπή τεσσάρων δεκαετιών.

Λίγο αργότερα, στις τοπικές εφημερίδες εμφανίστηκε μια αγγελία για τη θέση του επαγγελματία εκτελεστή.

Τα προσόντα; Ζητείται άνδρας με «άριστο και ηθικό χαρακτήρα», ηλικίας 18-45, πνευματικά ισχυροί και δυνατοί για να ανταπεξέλθουν στον τρομακτικό αυτό ρόλο του εκτελεστή. Μηνιαίες αποδοχές 36.310 ρουπίες, γύρω στα 205 δολάρια Αμερικής.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο τελευταίος δήμιος της Σρι Λάνκα παραιτήθηκε ξαφνικά το 2014 με το αιτιολογικό του «έντονου στρες» μόλις αντίκρισε την αγχόνη. Ο επόμενος προσελήφθη το 2018, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου