Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν ρούχα και γυαλιά αξίας 900.000 ευρώ από καταστήματαΔύο άνδρες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη , κατηγορούμενοι ως οι δράστες σωρείας διαρρήξεων, που έγιναν τους τελευταίους μήνες σε εμπορικά καταστήματα του πολεοδομικού συγκροτήματος της πόλης, από όπου αφαίρεσαν ρούχα και γυαλιά ηλίου και οράσεως, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται -σύμφωνα με τους παθόντες- ότι προσεγγίζει τις 900.000 ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, οι συλληφθέντες , υπήκοοι Σερβίας, είναι 51 και 58 ετών, και μεταξύ αυτών ο δεύτερος είχε δραπετεύσει τον Απρίλιο του 2014 από τις φυλακές Αλικαρνασσού Κρήτης.


Οι δύο άνδρες έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας, όταν σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε ένα τσεκούρι στην κατοχή του 51 ετών άνδρα, ενώ ο συγκατηγορούμενός του υπέδειξε πλαστά έγγραφα.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2017 έως τις αρχές του προηγούμενου μήνα πραγματοποίησαν τη μία διάρρηξη μετά την άλλη, φτάνοντας συνολικά στις 19, με στόχο εμπορικά καταστήματα.

Μέσα στο ίδιο όχημα βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ σε σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα εντοπίστηκαν διάφορα κλοπιμαία, τα οποία και αναμένεται να αποδοθούν στους νόμιμους κατόχους τους.

Οι συλληφθέντες αλλοδαποί οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Πηγή: NEWSBEAST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου