Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

Λέξημα: Γερμανικά -Online ....Εύκολα, γρήγορα, οικονομικά, αξιόπιστα

«Το Λέξημα δημιουργήθηκε το 1997 με αποκλειστικό σκοπό την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας σε παιδιά, αλλά και ενήλικες. Η αγάπη μας για τη γλώσσα, αλλά και τους μαθητές μας, μας ώθησε να κοιτάμε μπροστά, πρωτοπορώντας στην οργάνωση, τον εξοπλισμό, το διαδίκτυο,
αλλά και σε μεθόδους διδασκαλίας, χρησιμοποιώντας τις εκπληκτικές δυνατότητες της τεχνολογίας –ήμασταν οι πρώτοι που βάλαμε «συμμέτοχο» στο μαγικό ταξίδι της μάθησης αυτόν τον, προ εικοσαετίας, περίεργο άγνωστο… τον υπολογιστή!
Πολύ γρήγορα περάσαμε στην αξιοποίηση διαδραστικών συστημάτων διδασκαλίας, εκμεταλλευτήκαμε το διαδίκτυο δίνοντας στους μαθητές μας (με την χρήση του προσωπικού τους κωδικού) πρόσβαση στο πλούσιο εκπαιδευτικό μας υλικό, περάσαμε πριν λίγα χρόνια στην ηλεκτρονική εξ αποστάσεως διδασκαλία, που έπαιξε βέβαια απλά συμπληρωματικό ρόλο στο παραδοσιακό μας μάθημα (blended learning).


Και φέτος, 20 χρόνια ακριβώς από την ίδρυσή μας, ανοίγουμε την πρώτη μας διαδικτυακή τάξη! Εισάγουμε στο δικό μας εκπαιδευτικό πρόγραμμα και μια νέα μορφή επικοινωνίας και διδασκαλίας, αποκλειστικά διαδικτυακή, όπου δεν θα υπάρχουν πια οι παραδοσιακές δια ζώσης συναντήσεις!

Με τις δυνατότητες που παρέχουμε, τις ικανότητες και την εμπειρία μας, ο υπολογιστής έγινε εργαλείο δημιουργικότητας, διεύρυνσης και πλουραλισμού -και όχι μέσο στείρας γνώσης και απομόνωσης- οδηγώντας τους μαθητές μας στην εμβάθυνση της γλώσσας, μέσα από το ομαδικό μάθημα, που έχει πάντα τη δική του δυναμική!Σε μια εποχή που η εξειδίκευση αποτελεί την απάντηση στη μετριότητα και την εσωστρέφεια, εμείς μπορούμε να πούμε, ύστερα από όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας ότι αυτή αποτελεί τη δύναμή μας! Και η δική μας δύναμη μπορεί να γίνει και δική σου»…

Διαθέτουμε: Υπερσύγχρονες και τεχνολογικά εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας με διαδραστικούς πίνακες και ηχοσυστήματα
Δανειστική Ηχοβιβλιοθήκη, Ταινιοθήκη, Βιβλιοθήκη

Παρέχουμε:Ολοκληρωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας της Γερμανικής Γλώσσας, συνδυάζοντας την υποδειγματική διδασκαλία με τη χρήση των πλέον νέων τεχνολογιών.
Οργανωμένα τμήματα Μαθητικά-Φοιτητικά/Ενηλίκων
Κλειστά τμήματα 3-4 ατόμων
Ατομικά προγράμματα σπουδών
Ευέλικτα ωράρια μαθημάτων.
Υπηρεσίες εξ αποστάσεως, live παρακολούθηση μαθημάτων στην οθόνη του υπολογιστή, απελευθερώνοντας τους μαθητές μας από τα όρια της τάξης.

Ενημερώνουμε:οnline για την διδαχθείσα ύλη ή τις εργασίες
τακτικά τους γονείς για τις επιδόσεις των μαθητών με αποστολή sms.

Εγγυώμαστε:
σίγουρα αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα σπουδών (Goethe, ÖSD, Kρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας).

Μπορούμε και πρέπει να γίνουμε ανταγωνιστικοί με την επένδυση στη μόρφωση!

Στο κέντρο Λέξημα κινούμαστε πρωτοποριακά, εκμεταλλευόμαστε τις εκπληκτικές δυνατότητες της τεχνολογίας, που επιτυγχάνουν το βέλτιστο μαθησιακό αποτέλεσμαΒέρα Μπελιβανάκη
ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
Διεύθυνση:
Ορφέως 21
Κομοτηνή
69100
Ελλάδα

E-mail: lexima@lexima.de
Τηλέφωνο: 25310 85888
https://www.lexima.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου