Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

MPLASTIC -Καρέκλες, τραπέζια για εστιατόρια-cafe-barΠροϊόντα ελληνικής προέλευσης


H εταιρεία Mplastic ΕΠΕ είναι μία εισαγωγική και κατασκευαστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1972 στον Πειραιά. Ειδικεύεται στην κατασκευή πλαστικών για καρέκλες αλουμινίου (όπως πλάτες και καθίσματα) καθώς και ποικίλων πλαστικών εξαρτημάτων (όπως τάπες π.χ. για τα πόδια των καρεκλών, σκαλιέρες για ξαπλώστρες αλουμινίου καθώς και ντίζες για καρέκλες σκηνοθέτη).

Από το 1990 δραστηριοποιείται με την εισαγωγή φυσικής ψάθας και πλέον υφίσταται η μόνη εταιρεία με τέτοια ποικιλία σε ψάθα για ξύλινη και μεταλλική καρέκλα. Επίσης, το 2008 η επεκτάθηκε δυναμικά και στον τομέα της κατασκευής ξύλινων καρεκλών και τραπεζιών καθώς και της εισαγωγής μεταλλικών επίπλων αλλά και PVC διάτρητου για καρέκλες και ξαπλώστρες παραλίας.Η Mplastic Ε.Π.Ε. προσφέρει καινοτόμα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της και έχει αναπτύξει συνεργασίες με εταιρείες μεταλλικών και ξύλινων κατασκευών, εξοπλισμούς καταστημάτων καθώς και με χώρους μαζικής εστίασης. .
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, η συνέπεια καθώς και οι ασυναγώνιστες τιμές, μας έχουν φέρει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των πελατών μας.

Τοποθεσία
Θα μας βρείτε στον Πειραιά, Αγ. Ελευθερίου 149 ( & πάροδος Σπυρίδωνος 6), στην διαστάυρωση με την οδό Αγ. Ιωάννη Ρέντη, λίγο μετά την ΔΕΗ Καμινίων.


Επικοινωνήστε μαζί μας
Mplastic Ε.Π.Ε.Πλαστικά ανταλλακτικά για μεταλλικές καρέκλες & ψάθες
Αγ. Ελευθερίου 149 ( & πάροδος Σπυρίδωνος 6)
Καμίνια - 18541 Πειραιάς
Tηλ. 210 4815711-2 Fax 210 4816586
contact@mplastic.gr


http://www.mplastic.gr/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διάφορες επιλεγμένες προσφορές της εταιρείας μας, χώρις την υποβάθμιση της ποιότητας του κάθε προϊόντος!!!
Προσφορά μεταλλικό σκαμπό
Προσφορά καρέκλες ξύλινες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου