Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019

Απεβίωσε η ομογενής Μπέσυ Ντίον στο Long Beach Νέας ΥόρκηςΑπεβίωσε σε ηλικία 55 ετών, στο Long Beach, της Νέας Υόρκης η Μπέσυ Ντίον κόρη αγαπημένη του Πίτερ και της Νταγιάν Ντίον και αδελφή της Χάριετ Ντίον-Κούτουλου. Η αείμνηστη ήταν αγαπημένη θεία του Αλέξανδρου, της Νταγιάν και της Χιτώνας.

Καταλείπει επίσης πολλούς φίλους και συγγενείς, θείους και θείες στην Ελλάδα, και στην Πενσυλβάνια. Οι βαρυπενθούντες γονείς της είναι ιδιαίτερα γνωστοί και χαίρουν σεβασμού και εκτιμήσεως από την Ομογένεια.

Ο πατέρας της αείμνηστης Μπέσυς, ο κ. Πίτερ Ντίον ήταν εκ των επιφανέστερων επιχειρηματιών στον τομέα των γουναρικών, ενώ έχει προσφέρει πολύτιμες και πολύχρονες υπηρεσίες και ευεργεσίες στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής κατά την αρχιεπισκοπία του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου Ιακώβου.

Ο κ. Ντίον είναι από τα ιδρυτικά μέλη της «Ηγεσίας των 100» και εκ των θεμελιωτών του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Παύλου στην πόλη Hempstead του Λονγκ Αϊλαντ.

Το σκήνωμά της τέθηκε σε κοινό προσκύνημα το εσπέρας της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019, από τις 5 έως τις 9 η ώρα, στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου Hempstead, ενώ η Νεκρώσιμη Ακολουθία της τελέσθηκε στον ίδιο ναό την Παρασκευή.

Αντί ανθέων όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη της μπορούν να αποστείλουν χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση της κοινότητας του Αγίου Παύλου.

https://www.ekirikas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου