Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

Νέο Σκακιστικό Ελληνικό Club στο Λουξεμβούργο

Νέο σκακιστικό club, Chess Stars Luxembourg (http://www.chess-stars.lu), στην Commune Roeser υπό ελληνική διοίκηση και προπονητική καθοδήγηση.


Σκοπός του συλλόγου, ιδρυτές του οποίου είναι δύο διεθνείς Έλληνες προπονητές ο Αλέκος Σώρρας και ο Νίκος Κομνηνός, αναγνωρισμένοι από την παγκόσμια ομοσπονδία (F.I.D.E.: Federation internationale des échecs), είναι η προβολή του αθλήματος σε όλο το Λουξεμβούργο.


Μια ιδέα που έγινε πραγματικότητα! Η ίδρυση ενός σκακιστικού συλλόγου σε Ευρωπαϊκά πρότυπα στο κέντρο της Ευρώπης με την επωνυμία «Chess Stars» είναι πλέον γεγονός. Ιδρυτές του νεοσύστατου κλαμπ είναι δύο διεθνείς Έλληνες προπονητές ο Αλέκος Σώρρας και ο Νίκος Κομνηνός, αναγνωρισμένοι από την παγκόσμια ομοσπονδία (F.I.D.E.: Federation internationale des échecs) με πολυετή δραστηριότητα στο χώρο του σκάκι και μεγάλη εμπειρία στην εκμάθηση του σε παιδιά, νέους αλλά και ενήλικες.
Σκοπός του συλλόγου είναι η προβολή του αγαπημένου μας αθλήματος σε όλο το Λουξεμβούργο, η ενημέρωση για τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει η συστηματική ενασχόληση με αυτό και η δημιουργία μιας ευχάριστης απασχόλησης για τους μικρούς μας φίλους με πολλές δραστηριότητες. Στο εντευκτήριο του συλλόγου, το οποίο βρίσκεται στο Roeser, μόλις 10 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο του Λουξεμβούργου με κατεύθυνση την Γαλλία και σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το Bettembourg, όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και εθνικότητας θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στις δραστηριότητες που θα διοργανώνει ο σύλλογός μας: μαθήματα, τουρνουά, διαλέξεις, κλπ.


Προσκληση
Αγαπητοί φίλοι, σας καλούμε να πάρετε και εσείς και τα παιδιά σας μέρος σε μια νέα προσπάθεια που σίγουρα θα αναδείξει την θετική πλευρά του σκάκι, το οποίο πέρα από άθλημα και τέχνη, στην εποχή μας ήδη έχει γίνει, σε όλο τον κόσμο, εκπαιδευτικό εργαλείο και τρόπος απόκτησης κοινωνικών δεξιοτήτων.
Σας περιμένουμε -απαραίτητη η προεγγραφή- τα Σάββατα μετα τις 15.00 στο πολιτιστικό κέντρο Edward Steichen στην Bivange – Roeser. Στο flyer ,στα γαλλικά, και στο site του club θα βρείτε όλες τις πληροφορίες.


Με τιμή
Αλέκος και Νικος
CHESS STARS LUXEMBOURG A.S.B.L
Centre Culturel Edward Steichen
2 rue de Bettembourg, L-3324, 3320 Bivange
Website: www.chess-stars.lu
E-mail: info@chess-stars.lu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου