Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Οι Έλληνες πανηγύρισαν για τον Τσιτσιπά, παρά την ήττα τουΟ Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να μην κατάφερε να κάνει ένα ακόμη “θαύμα” στο Australian Open και μετά τον Φέντερερ να αποκλείσει και τον Ναδάλ, όμως αυτό δεν πτόησε τους ομογενείς, οι οποίοι και πήραν τη δική τους… νίκη, εντός και εκτός γηπέδου.


Συγκλονιστική “ατμόσφαιρα” για μία ακόμη φορά, δημιούργησαν οι Έλληνες φίλαθλοι οι οποίοι στάθηκαν μέχρι τέλους στο πλευρό του Στέφανου και τον αποθέωσαν παρά την ήττα στο τέλος του αγώνα. Τόσο εντός, όσο και εκτός του γηπέδου, οι ελληνικές σημαίες ήταν παντού και οι ομογενείς κέρδισαν τα “βλέμματα” όλου του κόσμου, με την παρουσία τους στο Australian Open, για χάρη του κορυφαίου Έλληνα τενίστα.
Χιλιάδες συμπάροικοι είδαν μαζικά τον αγώνα στο Oakleigh, στην Ελληνική Κοινότητα, στην Κρητική Αδελφότητα και σε άλλους χώρους. Με γαλανόλευκες σημαίες και συνθήματα δημιούργησαν ατμόσφαιρα γηπέδου, αλλά όλοι παραδέχθηκαν (όπως και ο ίδιος ο Τσιτσιπάς) πως ο Ναδάλ σε αυτόν τον αγώνα ήταν ασύγκριτα καλύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου