Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019

Αυστραλία; Καρκινοπαθής καθυστέρησε τις θεραπείες για να γεννήσειΠαγκόσμια συγκίνηση για την 19χρονη από την Αυστραλία που πέθανε από λευχαιμία λίγους μήνες μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου της, επειδή καθυστέρησε τις θεραπείες για τον καρκίνο προκειμένου να τον γεννήσει.


Ειδικότερα, η Brianna Rawlings από το Σίδνεϊ πέρασε μόλις 12 ημέρες με τον νεογέννητο γιος της, Kyden, που πέθανε τελικά, έχοντας γεννηθεί στις μόλις 26 εβδομάδες τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με μια σελίδα GoFundMe, την οποία έστησε η οικογένεια.

Η 19χρονη διαγνώστηκε με λευχαιμία και αποφάσισε να καθυστερήσει τις εντατικές χημειοθεραπείες σε μια προσπάθεια να κυοφορήσει με ασφάλεια τον Kyden.

«Χωρίς δισταγμό, η Rawlings επέλεξε να μειώσει στο μισό τις δικές της πιθανότητες επιβίωσης προκειμένου να δώσει στον γιο της μια ευκαιρία να παλέψει όσο περισσότερο καιρό μπορούσε. Για 12 ολόκληρες ημέρες αυτό το πανέμορφο, μικρό θαύμα τίμησε την μαμά και τον μπαμπά του με την παρουσία του. Δώδεκα σύντομες αλλά μαγικές ημέρες, πριν να βγάλει τραγικά τα αγγελικά φτερά του και να αφήσει πίσω του συντετριμμένους τους γονείς του», έγραψαν συγγενείς και φίλοι της 19χρονης στην σελίδα.

Φωτογραφίες μετά τον τοκετό δείχνουν την 19χρονη να κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο γιο της και να χαμογελάει. Η ίδια είχε γιορτάσει τότε την γέννησή του μέσω Facebook, γράφοντας, «Τίποτα δεν με κάνει πιο χαρούμενη από το να βλέπω τον γιο μου να μεγαλώνει και να γίνεται πιο δυνατός!».

Στους μήνες που ακολούθησαν τον θάνατο του Kyden, η Brianna υποβλήθηκε σε «βαριά» χημειοθεραπεία, ραδιοθεραπεία αλλά και μεταμόσχευση κυττάρων.

Ωστόσο καμία θεραπεία δεν κατάφερε να την κρατήσει ζωντανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου