Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019

Πάφος: Κορυφώνεται η αγωνία για την Ελένη Πλακίδη


Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της Ελένη Πλακίδη που διαμένει στην Αργάκα και εξαφανίστηκε από το βράδυ της Πέμπτης.Η 69χρονη που είναι παντρεμένη με Κύπριο αναχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 10/1 για να μεταβεί σε περίπτερο ωστόσο έκτοτε εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με την οικογένεια της το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα μνήμης.

Από το πρωί του Σαββάτου ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας αποτελούμενες από περισσότερα από 30 μέλη της Δύναμης, μέλη της Πολιτικής Άμυνας, 25 περίπου εθελοντές αλλά και μέλη της οικογένειας «χτένισαν» μια ακτίνα 15 τετραγωνικών χιλιομέτρων γύρω από το σημείο που εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της (ακιννητοποιημένο σε λάσπες κοντά σε θαλάσσια περιοχή) χωρίς όμως να εντοπιστεί η 69χρονη Ελένη.

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της 69χρονης και απευθύνει έκκληση οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, στο τηλέφωνο 26806280, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

https://www.tothemaonline.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου