Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Βερολίνο: Προσπάθησε να ταξιδέψει με έναν… βόα μέσα στο εσώρουχό του!Το πιο παράξενο περιστατικό με το οποίο βρέθηκαν αντιμέτωποι το 2018 αποκάλυψαν οι εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο Σόνενφελντ στο Βερολίνο.


Σε σχετική ανακοίνωση, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου αποκαλύπτουν ότι υπήρξε επιβάτης που προσπάθησε να επιβιβαστεί στην πτήση του έχοντας έναν… βόα μέσα στο εσώρουχό του!

Το φίδι είχε μήκος 40 εκατοστά και ο 43χρονος άνδρας ήλπιζε πως δεν θα γίνει αντιληπτός από την ασφάλεια του αεροδρομίου και θα καταφέρει να ταξιδέψει από τη Γερμανία στο Ισραήλ.

Ο επιβάτης, η εθνικότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή, κίνησε τις υποψίες του προσωπικού ασφαλείας επειδή είχε ένα μεγάλο… εξόγκωμα στο παντελόνι του.

Όταν του ζητήθηκε να κατεβάσει το παντελόνι του και να δείξει στο προσωπικό τι είχε κρυμμένο μέσα στο εσώρουχό του, εκείνος έβγαλε έναν μικρό υφασμάτινο σάκο που είχε μέσα το φίδι.

Ο 43χρονος δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα ιδιοκτησίας του ερπετού και έτσι, ο βόας κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε σε κέντρο προστασίας ζώων στο Βρανδεμβούργο. Περιέργως, το περιστατικό αυτό δεν είναι πρωτοφανές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, τον Ιούλιο του 2018 μια επιβάτης του Διεθνούς Αεροδρομίου του Μαϊάμι έβαλε έναν μικρό πύθωνα μέσα σε καλτσόν και στη συνέχεια το έκρυψε μέσα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο.

Το προσωπικό ασφαλείας εντόπισε το φίδι όταν πέρασε την τσάντα της γυναίκας από ακτίνες και είδε μια μεγάλη «οργανική μάζα» μέσα στη χειραποσκευή της.

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου