Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019

Αποχωρούν από την κυβέρνηση οι Ανεξάρτητοι ΈλληνεςΑποχωρούν από την κυβέρνηση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες όπως γνωστοποίησε πριν από λίγο ο πρόεδρος του συγκυβερνώντος κόμματος και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου όπου είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

"Κάναμε μία αρκετά μεγάλη συζήτηση. Υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, εθνικής συνεννόησης" με τη συμμετοχή δύο κομμάτων "από διαφορετικούς χώρους" δήλωσε ο κ. Καμμένος στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε ότι σε αυτό το διάστημα "καταφέραμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από τα μνημόνια".

Εντούτοις "το θέμα της Μακεδονίας, του ονόματος για το οποίο πέσαν χιλιάδες νεκροί, δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάσω την καρέκλα" έσπευσε να συμπληρώσει ο κ. Καμμένος επιβεβαιώνοντας τα σενάρια περί αποχώρησής του από τη συγκυβέρνησης ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή.

Επιπροσθέτως "Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό για τη συνεργασία" εξήγησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και υποστήριξε ότι "Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρούμε απ' την κυβέρνηση".

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν οι ΑΝΕΛ θα άρουν την εμπιστοσύνη τους από την κυβέρνηση, ο κ. Καμμένος παρέπεμψε στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στις 12:30 σε ξενοδοχείο των Αθηνών.

https://www.makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου