Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στο Λονδίνο -Εως και 80% κάτω από την αρχική τιμήΑν το Παρίσι είναι η πόλη της μόδας, το Λονδίνο φημίζεται για τις εκπτώσεις του τις οποίες όλοι περιμένουν με ανυπομονησία. Και ενώ στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης οι χειμερινές εκπτώσεις αρχίζουν τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου, στη Βρετανία αρχίζουν στα τέλη του Δεκεμβρίου.

H εφημερίδα Independent γράφει ότι ο Ιανουάριος είναι ένας από τους μήνες που ο καταναλωτής μπορεί να βρει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν σε τιμές ευκαιρίας, ενώ παραθέτει τρόπους που βοηθούν τον αγοραστή να πετύχει την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη έκπτωση ή τις καλύτερες προσφορές αγοράζοντας σε ηλεκτρονικά ή σε φυσικά καταστήματα.

Στο Λονδίνο οι χειμερινές εκπτώσεις 2018-2019 άρχισαν στις 26 Δεκεμβρίου, την παραδοσιακή Boxing Day, όπως ονομάζεται η δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, μια αργία που ως επί το πλείστον αφιερώνεται στο shopping, παρά το γεγονός ότι ορισμένα μεγάλα καταστήματα είναι κλειστά λόγω Χριστουγέννων και τα δρομολόγια είναι αραιά στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι εκπτώσεις παρατείνονται κανονικά έως την 31η Ιανουαρίου, αλλά κάθε κατάστημα επιλέγει την ημερομηνία του τέλους των εκπτώσεών του, πάντα σε σχέση με τις πωλήσεις που καταγράφει.

Μαγαζιά που βρίσκονται σε πολυσύχναστους δρόμους και σε εμπορικές περιοχές όπως στην 'Οξφορντ Στριτ, στη Ρίτζεντ Στριτ, στο Κόβεντ Κάρντεν, στο Πικαντίλι Σέρκους προτείνουν ασυναγώνιστες τιμές ώστε να προσελκύουν όλο και περισσότερη πελατεία. Οι εκπτώσεις μπορεί να φθάσουν έως και στο 80% της αρχικής τιμής την τελευταία εβδομάδα και ο καταναλωτής να αποκτήσει φίνα εγγλέζικη πορσελάνη ή ένα πουλόβερ από κασμίρι σε πολύ οικονομική τιμή. Πολυτελή αντικείμενα, διακοσμητικά, φθηνά ρούχα... οι τάσεις είναι πολλές στις διάφορες τουριστικές περιοχές του Λονδίνου.
Οι χειμερινές εκπτώσεις όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι πάντα πιο συμφέρουσες από τις θερινές. Φέτος το καλοκαίρι, τα περισσότερα μεγάλα κατάστημα του Λονδίνου θα αρχίσουν τις εκπτώσεις την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου