Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Αμερική: Αρκούδα έσωσε 3χρονο που χάθηκε για δύο μέρες σε δάσοςΜία αρκούδα αποδε΄ίχτηκε πολύ φιλική και έσωσε 3χρονο που χάθηκε για δύο μέρες σε δάσος, υπό συνθήκες απόλυτου ψύχους. Το παμφάγο θηλαστικό ήταν μαζί με το αγοράκι όλη την ώρα και τον προστάτευσε.


Οι διασώστες βρήκαν τον Κέισι Χάθαγουεϊ μπλεγμένο σε ακανθώδεις θάμνους, παγωμένο και μουσκεμένο αλλά ασφαλή το βράδυ της Πέμπτης. Είχε χαθεί την Τρίτη σε τόσο άσχημες συνθήκες ώστε η επακόλουθη αναζήτηση για εκείνον έπρεπε να σταματήσει.

Όπως αποδείχθηκε, η βοήθεια – ίσως πραγματική, ίσως φανταστική αλλά σίγουρα χρήσιμη – ήταν κοντά σε αυτά τα δάση στη Βόρεια Καρολίνα, μια αμερικάνικη πολιτεία που φιλοξενεί πολλές μαύρες αρκούδες. Ο σερίφης του Κρέιβεν, Τσιπ Χουγκς, δήλωσε ότι ο Κέισι «έλεγε ότι είχε έναν φίλο στο δάσος, μια αρκούδα που ήταν μαζί του».

Ο ισχυρισμός επαναλήφθηκε από τη θεία του αγοριού Μπρένα Χάθαγουεϊ. «Είπε ότι έμεινε με μια αρκούδα για δύο ημέρες», έγραψε στο Facebook. «Ο Θεός του έστειλε έναν φίλο για να τον κρατήσει ασφαλή. Ο Θεός είναι ένας καλός Θεός. Γίνονται θαύματα».

Ο Χουγκς είπε ότι το παιδί έπαιζε με δύο άλλα παιδιά στην αυλή της γιαγιάς του στο Ernul την Τρίτη, αλλά δεν μπήκε μέσα στο σπίτι μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου