Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Άμστερνταμ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2019Σας περιμένουμε και φέτος να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και να ευχηθούμε όλοι μαζί καλή χρονιά!

Σε μια ιδιαίτερη χρονιά για την Ελληνική Κοινότητα μιας και φέτος κλείνουμε 45 Χρόνια Λειτουργίας.

Ελατε λοιπόν να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε με το Νεανικό συγκρότημα Tsipuro & the Potes και τους αδερφούς Γεώργιο και Λευτέρη Λιβιάκη, οι οποίοι έρχονται ειδικά από το Βέλγιο, για να παίξουν για εμάς Κρητική μουσική σε μια βραδυά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

Είσοδος:
Μέλη και παιδιά κάτω των 16 ετών: Δωρεάν,
Φοιτητές :5 €
Μη μέλη: 10 €
Φαγητό: 12,5 € ανά μερίδα φαγητού.
Πάρκινγκ Δωρεάν.

Δείτε το event στο Facebook ΕΔΩ
Πληρωμή ετήσιας συνδρομήςΑπό το 2015 γίνεται μια ουσιαστική προσπάθεια ανανέωσης της οργάνωσης, των λειτουργιών και των δραστηριοτήτων της Κοινότητας, ώστε με τη συμβολή και τη συνέργεια όλων να δημιουργηθεί ένα γόνιμο έδαφος επικοινωνίας και συνεργασίας, με γνώμωνα τις επιθυμίες και τις επιμέρους ανάγκες των μελών της.

Θέλετε και εσείς να συμμετάσχετε σε αυτή την προσπάθεια;​

Εγγραφείτε εδώ και βοηθήστε μας!

Συνδρομή μέλους ατομική €40
Το κόστος της ετήσιας συνδρομής για την περιόδο 2018 – 2019 ανέρχεται στο πόσο των €40.
Η συνδρομή προσφέρει: δωρεάν ή μειωμένο εισιτήριο στις δραστηριοτητες της κοινότητας, στις γιορτές και τις εκδηλωσεις, καθώς και δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας στις εκλογές της Κοινότητας, που διενεργουνται κάθε δύο χρόνια. Ανά οικογένεια αρκεί μία μόνο συνδρομή. Η συμμετοχή στις δραστηριότητες της κοινότητας απαιτεί εγγραφή μέλους.​


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου