Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Βέλγιο: Εργάτες χαλυβουργείου: Πήραν μπόνους 30.000 ευρώ… κατά λάθοςΗ τύχη «χαμογέλασε» για κάποιους εργάτες χαλυβουργείου στο Βέλγιο, οι οποίοι είδαν τον τραπεζικό τους λογαριασμό να μεγαλώνει.

Συγκεκριμένα, κατατέθηκαν επιπλέον 30.000 ευρώ στους λογαριασμούς τους… κατά λάθος. Έτσι, αντί για το μπόνους των 100 ευρώ που περίμεναν, πήραν 30.000.

Διαμαρτυρία του Συλλόγου γονέων Λέονμπεργκ για την έλλειψη εκπαιδευτικούΑνακοίνωση από το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Λέονμπεργκ:

Αγαπητοί γονείς,

στη συνάντηση ενημέρωση γονέων(τάξεων Β,Δ,Ε) αποφασίστηκε από τους γονείς να διαμαρτυρηθούμε για την έλλειψη εκπαιδευτικού

Σκάνδαλο παράνομης χρηματοδότησης στο κόμμα Εναλλακτική για τη ΓερμανίαΑντιμέτωπη με σκάνδαλο παράνομης χρηματοδότησης βρίσκεται η αντιπρόεδρος του κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) Αλίς Βαϊντέλ, μετά τις αποκαλύψεις ότι η τοπική οργάνωση της εκλογικής της περιφέρειας έλαβε περίπου 130.000 ευρώ πριν από τις εκλογές για την προεκλογική της εκστρατεία.

Οι επιτυχόντες στις Πανελλήνιες 2018 του Ελληνικού Λυκείου Στουτγάρδης

Συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας, που συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα!

Τα ελληνικά Σχολεία σε ολόκληρη τη Γερμανία (Διευθύνσεις -Τηλέφωνα)NÜRNBERG (ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ)

Grundschulen (δημοτικά σχολεία):

1. Griechische Volksschule Nürnberg – 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ
Striegauer Str. 1, 90473 Nürnberg
Tel: +49 911 618328, Fax: +49 911 618328
eMail: hellenik_schule@hotmail.com

Θρήνος στην Καλιφόρνια -Τουλάχιστον 31 οι νεκροί από τις φωτιέςΟ απολογισμός των νεκρών εξαιτίας των πυρκαγιών που συνεχίζουν να μαίνονται στην Καλιφόρνια αυξήθηκε την Κυριακή σε τουλάχιστον 31, μετά τον εντοπισμό άλλων έξι πτωμάτων, γεγονός που σημαίνει ότι αυτές θα είναι χωρίς αμφιβολία οι πιο φονικές φωτιές που έχουν πλήξει αυτή την Πολιτεία στην ιστορία.

Ζητούνται άτομα από το εστιατόριο Bubbagump στο Λονδίνο

Ένα από τα μεγαλύτερα θεματικά εστιατόρια με έδρα στο ιστορικό Trocadero, αναζητά σερβιτόρους για να καλύψει της διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του σε προσωπικό. Εάν σας ενδιαφέρει να γίνετε μέρος της δυναμικής μας ομάδας με ανταγωνιστικά οικονομικά οφέλη, επικοινωνήστε  στο Kostas@bubbagumpshrimp.co.uk

Ζητούνται μαέστρος και μουσικοί από την Ελληνική Κοινότητα Μπήλεφελντ


Η Κυπαρισσία Αντωνάρα από το Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης 1η σε Διαγωνισμό

Κατά την World Butchers’ Challenge 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Μπέλφαστ νωρίτερα αυτό το έτος, μια ομάδα νέων Ελλήνων κρεοπώλων αποφάσισε να επιδείξει τις ικανότητές της, συμμετέχοντας στον διαγωνισμό.

Αποτελέσματα Εκλογών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ DARMSTADTΑγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στις εκλογές της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ DARMSTADT και ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ.