Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Μόντρεαλ προκηρύσσει μια θέση Φύλακα – Θυρωρού

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Μόντρεαλ προκηρύσσει μια θέση Φύλακα – Θυρωρού, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διετούς διάρκειας.

Προκήρυξη θέσεως Ιδιαιτέρου/-ας Γραμματέως στο Γενικό Προξενείο στο ΤορόντοΤο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Τορόντο προκηρύσσει τη θέση Ιδιαιτέρου/-ας Γραμματέως, πλήρους απασχόλησης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) ετών.

Μόντρεαλ: Γεύμα αγάπης και αλληλεγγύης από το Magic MissionΚυριακή, 11 Νοεμβρίου, στη 1:00 μ.μ., η Επιτροπή συμπα­ράστασης Παιδικών Ιδρυμά­των Ελλάδας Magic Mission διοργανώνει το ετήσιο «Γεύ­μα αλληλεγγύης και αγάπης» για τη στήριξη των παιδιών στην πατρίδα. Η εκδήλω­ση θα πραγματοποιηθεί στο Ελληνικό Κοινοτικό Κέντρο «Αδριανός Μαρής», 5757 Wilderton.

Καναδάς: Θέση Ιδιαιτ. Γραμματέως στην Ελληνική Πρεσβεία της ΟττάβαΗ Πρεσβεία της Ελλάδος στην Οττάβα προκηρύσσει τη θέση Ιδιαιτ. Γραμματέως, πλήρους απασχόλησης. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν ένα πλήρες βιογραφικό, που να περιλαμβάνει λεπτομερώς την εργασιακή τους εμπειρία.

Οδός «Γιάννη Γιαννούλη» στο ΒελιγράδιΓια την προσφορά του στο σερβικό στρατό κατά τη διάρκεια του Α’ Π.Π. τιμήθηκε ο Γιάννης Γιαννούλης. O Δήμος Βελιγραδίου αποφάσισε να δώσει το όνομά του σε οδό στην περιοχή Βόζντοβατς.

Προκήρυξη θέσεως Φύλακα – Θυρωρού στην Ελληνική Πρεσβεία της ΟττάβαΗ Πρεσβεία της Ελλάδος στην Οττάβα επαναπροκηρύσσει μια θέση Φύλακα – Θυρωρού, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διετούς διάρκειας.

Έλληνες γιατροί στο Παρίσι


Dr Evanguelos XYLINAS
Chirurgien Urologue et Oncologue

Maître de Conférences à l’Hôpital Bichat à Paris

Ζητούνται άτομα από το Parthenon Market στο Βανκούβερ του Καναδά


Έλληνες Δικηγόροι στο ΠαρίσιALEVROPOULOU CHRISTINA
Barreau : PARIS
88 AVENUE KLEBER - 75116 PARIS
Téléphone : 0156901234 - Télécopie : 0156901235

ANDREATOS MARIKA
Barreau : PARIS
47 AVENUE HOCHE - 75008 PARIS
Téléphone : 0144094600 - Télécopie : 0144094601

Οι Έλληνες του Καΐρου την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στον ΘΕΜΑ FM 104.6Την Κυριακή 4 Νομεβρίου, στις 4 το απόγευμα, η εκπομπή του ΘΕΜΑ FM 104.6 «Ένας κόσμος Ελλάδα» με την Λίτσα Πισκερά, μας ταξιδεύει στη χώρα του Νείλου.

Ο Κώστας Καραφώτης στις 17 Νοεμβρίου στο Λάγος της Νιγηρίας !


Αγγλία: Θέση μερικής απασχόλησης στο Ελληνικό σχολείο Leicester

Νέα θέση εργασίας για τη σχολική χρονιά 2018-19

Η θέση αφορά εργασία μερικής και όχι πλήρους απασχόλησης για τμήμα επιπέδου A level, με μισθό ανάλογο των προσόντων και της προηγούμενης εργασιακής εμπειρίας. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, 5 μ.μ. - 8 μ.μ.

Σχολείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Αθηναγόρας Α’» στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής

Το Σχολείο πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ιδρύθηκε το 1983 στη συνοικία «Παλέρμο» του Μπουένος Άϊρες στον ίδιο χώρο όπου λειτουργούν τα γραφεία της ελληνικής κοινότητας και ο ναός του Αγίου Δημητρίου.

Ζητείται προσωπικό για σέρβις στo Gyrosland στο Ρόττερνταμ

Ζητείται προσωπικό για σέρβις στo Gyrosland στην περιοχη του Pijnacker.(βολεύει κυρίως όσους μένουν Delft, Den Haag και Rotterdam)  31 15 369 9098

Γιορτή στα Ιεροσόλυμα από τον Σύνδεσμο Παλαιστινιο -Ελληνοκυπριακής ΦιλίαςΣπιτικές ελληνικές λιχουδιές ...στο Ρόττερνταμ


Η βάπτιση της Κορίν-Γεωργίας στη Λυών (Φώτο)


Ομάδα Βοήθειας προς Νεοαφιχθέντες στην Ολλανδία


Κάθε 2η Τετάρτη 19:00 - 21:00.

Η πρωτοβουλία “Νεοαφιχθέντες στην Ολλανδία” ξεκίνησε για να βοηθήσει όλους αυτούς που έχουν έρθει πρόσφατα στις Κάτω Χώρες.

Μεγαλειώδης μαθητική παρέλαση στο Κάιρο για την 28η ΟκτωβρίουΜεγαλειώδης παρέλαση στο Κάιρο, εκεί που ο Ελληνισμός παραμένει ζωντανός και δακρύζει ακούγοντας τον Εθνικό Ύμνο και βλέποντας τη γαλανόλευκη να κυματίζει.

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28η Οκτωβρίου, στοΚάιρο είχε χρώματα, ακούσματα και ιστορικές μνήμες Ελληνικές. Οι μαθητές θυμήθηκαν το ιστορικό «ΟΧΙ» και είπαν τα δικά τους σύγχρονα «ΟΧΙ» στην αλλοτρίωση.

Εκδηλώσεις της Ελληνικής Κοινότητας Μπρνο για Νοέμβριο και Δεκέμβριο3. 11. 2018 20:00 Κρητικο-ποντιακή βραδιά
Τοποθεσία: Kinokavárna, Náměstí SNP 33, 613 00 Brno
Συμμετέχουν:
Κρητική λύρα: Δημήτρης Μακρής
Κρητικό λάουτο: Μάριος Μπορμπουδάκης
Ποντιακή λύρα: Μάρτιν Σούροβτσακ
Νταούλι: Πάρης Βασιλειάδης
DJ λαϊκά

Η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου ΟΧΙ στην Πράγα

Καλό μήνα, φίλοι και φίλες της ΕΚ Πράγας! Το Σάββατο, 3 Νοεμβρίου, 19:00 η ώρα σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί - Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου ΟΧΙ! στην αίθουσα του F&B Catering, Nadrazni 84, Praha 5. Το ταμείο θα ανοίξει στις 18:00 η ώρα. Καλλιτεχνικό πρόγραμμα - Ακρόπολις (χορευτικό) με μέλη του Λυκείου Ελληνίδων, θα χορέψουν τα παιδάκια του ελληνικού σχολείου και μετά χορεύουμε όλοι μαζί μέχρι τις πρωινές ώρες. Σας περιμένουμε.