Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Η Ουγγαρία απαγόρευσε τον ύπνο σε δρόμους και δημόσιους χώρουςΟ ύπνος στους δημόσιους χώρους είναι πλέον αντίθετος με τη νομοθεσία στην Ουγγαρία και αυτός σημαίνει πρόβλημα για χιλιάδες αστέγους.

Ο νόμος εισήχθη από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν, αλλά τα Ηνωμένα Έθνη το ονόμασαν «σκληρό» επιμένοντας ότι είναι αντίθετος με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δηλητηριάστηκαν 111.000 άνθρωποι από μολυσμένο νερό στο ΙράκΟ αριθμός των ανθρώπων οι οποίοι υπέστησαν δηλητηριάσεις από μολυσμένο νερό στην επαρχία της Βασόρας του Ιράκ έχει φθάσει τους 111.000, μετέδωσαν ΜΜΕ επικαλούμενα δηλώσεις του απεσταλμένου του ΟΗΕ στη χώρα, του Μέχντι Ταμίμι.

Τουλάχιστον έξι νεκροί από τις πλημμύρες στη νότια ΓαλλίαΤουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες στην περιοχή Οντ της νοτιοδυτικής Γαλλίας έπειτα από την σφοδρή νεροποντή στη διάρκεια της νύχτας, ανακοίνωσε σήμερα η νομαρχία της Οντ.

Γερμανία: Τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στο βουνό «Βασερκούπε» στην Ανατολική ΈσσηΈνα αεροπλάνο τύπου Τσέσνα έπεσε σε ομάδα ανθρώπων, τουλάχιστον τρεις είναι οι νεκροί.

Σύμφωνα με την Bild οι νεκροί είναι δύο ενήλικες και ένα παιδί.

Έλληνες δημιούργησαν τεστ που προβλέπει τα εμφράγματαΕπιστήμονες στη Βρετανία -μεταξύ των οποίων δύο Έλληνες- ανέπτυξαν ένα φθηνό «εφάπαξ» γενετικό τεστ, το οποίο μπορεί να εντοπίσει τους ανθρώπους που κινδυνεύουν περισσότερο με έμφραγμα στο μέλλον, λόγω γενετικής προδιάθεσης σε καρδιοπάθεια.