Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Γιάννης Βαρδής και Γιώργος Λιανός σήμερα στο Wiesbaden


Εξαφανίστηκε ο κ. Πασχάλης Τσιτερόκης από την Στουτγάρδη
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛ..ΟΟ35799324737.......ΟΟ35799833993.......00306974495100....ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ...ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ...ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ KUNZELSAU ΠΡΙΝ GRAILSHEIM..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

Τουρκία: Ειρηνευτική επιχείρηση η εισβολή στην Κύπρο«Ειρηνευτική επιχείρηση» χαρακτηρίζει την εισβολή του 1974 στην Κύπρο το τουρκικό ΥΠΕΞ σε ανακοίνωση που εξέδωσε σε απάντηση της κοινής δήλωσης που υπέγραψαν οι ηγέτες Ελλάδος – Αιγύπτου – Κύπρου στην πρόσφατη τριμερή συνάντησή τους στην Κρήτη.

Πηγή: Skai

Δια βίου απαγόρευση στους παιδεραστές στην Ελβετία

Η Ελβετία θα απαγορεύσει δια βίου στους παιδεραστές να εργάζονται σε θέσεις στις οποίες έρχονται σε επαφή με παιδιά. Το μέτρο αυτό είχε εγκριθεί με δημοψήφισμα το 2014 συγκεντρώνοντας ποσοστό 64% και θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2019.

Στις φλόγες τρένο υψηλής ταχύτητας με 510 επιβάτες στη γραμμή Κολωνία-Μόναχο
Τρένο υψηλής ταχύτητας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Κολωνία-Μόναχο και στο οποίο επέβαιναν 510 επιβάτες, τυλίχθηκε στις φλόγες. Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ενώ από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς δύο βαγόνια.

Κλεισούρα: Ενταφιάστηκαν 573 Έλληνες πεσόντες του ’40Συγκίνηση προκαλεί η τελετή ενταφιασμού 573 στρατιωτών και αξιωματικών του Έπους του 1940 στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Κλεισούρας, στον τόπο που πολέμησαν και θυσιάστηκαν. Την ίδια ώρα, συγγενείς των πεσόντων στρατιωτικών διαμαρτύρονται, καθώς δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να παραστούν στην τελετή και να αποτίσουν φόρο τιμής στους δικούς τους ανθρώπους.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Ελληνική Κοινότητα ΔουβλίνουΑγαπητά μέλη και φίλοι της Ελληνικής Κοινότητας,

Έπειτα από μια τετράωρη συνεδρίαση την περασμένη Κυριακή, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη συζήτηση και ψήφιση των μισών περίπου άρθρων του προτεινόμενου καταστατικού που θα μας επιτρέψει να γίνουμε Limited Company by Guarantee ( LTG). Η συζήτηση και ψήφιση των υπόλοιπων άρθρων θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου 2018 στο ίδιο μέρος .

Το πρόγραμμα ακολουθιών της Ενορίας Reutlingen για τον ΟκτώβριοΤην Κυριακή 28 Οκτωβρίου θα τελέσουμε την Πανηγυρική Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 .