Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Νομιμοποιεί τη χρήση κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς ο ΚαναδάςΥπέρ της νομιμοποίησης της χρήσης κάνναβης για ψυχαγωγικούς σκοπούς τάχθηκε η γερουσία του Καναδά, ο οποίος θα γίνει η πρώτη χώρα που νομιμοποιεί το ελαφρύ, όπως χαρακτηρίζεται, ναρκωτικό. Ο νόμος αναμένεται να τεθεί σε ισχύ το φθινόπωρο.

Ο φόνος ενός κοριτσιού συγκλονίζει τη Γερμανία

Γνωστός στην αστυνομία για άλλες ποινικές πράξεις ήταν ο ύποπτος Ιρακινός για τη δολοφονία 14χρονης. Πολιτικοί ζητούν την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στο Βόρειο Ιράκ.

Για τη μεγαλύτερη άσκηση προστασίας των συνόρων της ετοιμάζεται η ΑυστρίαΤην διεξαγωγή στις 25 Ιουνίου της μεγαλύτερης έως τώρα άσκησης προστασίας συνόρων, στο Σπίλφελντ, στα αυστρο-σλοβενικά σύνορα, με τη συμμετοχή μέχρι και 1.000 Αυστριακών αστυνομικών και στρατιωτών, ανακοίνωσε ο Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών Χέρμπερτ Κικλ, του συγκυβερνώντος -με το συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα του καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς - ακροδεξιού εθνικιστικού Κόμματος των Ελευθέρων.

Στη Σερβία κλείνουν τους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τις αυξήσεις στα καύσιμα

Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξαν οι πολίτες στη Σερβία για να διαδηλώσουν την δυσαρέσκεια τους στην αύξηση της τιμής των καυσίμων. Καθημερινά, σε συγκεκριμένη ώρα, μπλοκάρουν την κυκλοφορία, σβήνοντας τα αυτοκίνητα στο μέσον του δρόμου, όπου κι αν βρίσκονται.

Ινδία: Πατέρας έσφαξε την τετράχρονη κόρη του ως θυσία στον ΑλλάχΙνδός πατέρας σκότωσε την τετράχρονη κόρη του για να κατευνάσει τον Θεό και έπειτα ανέφερε στην αστυνομία ότι ο Σατανάς τον έβαλε να της κόψει τον λαιμό.

Ο Ναγουάμπ Αλί Κουρεσί παραδέχθηκε ότι έκοψε τον λαιμό της τετράχρονης κόρης του για να την προσφέρει ως θυσία στον Θεό κατά τη διάρκεια του ραμαζανιού, αναφέρουν Μέσα ενημέρωσης της Ινδίας.